Το νέο Κέικ Φλάουρ της Αλλατίνη φουσκώνει μόνο του. Χάρη στη μοναδική σύνθεσή του επιτρέπει την εύκολη ανάμιξη, χωρίς να είναι απαραίτητη η χρήση μίξερ και εγγυάται πάντα τέλειο ομοιόμορφο φούσκωμα.

Ο καταξιωμένος chef ζαχαροπλαστικής Στέλιος Παρλιάρος επέλεξε το νέο προϊόν της Αλλατίνη για να δημιουργήσει εντυπωσιακά και γευστικά κέικ -και όχι μόνο-, που …στάθηκαν στο ύψος των απαιτήσεών του. Το νέο Αλλατίνη Κέικ Φλάουρ είναι ένα ακόμη καινοτόμο προϊόν της ELBISCO.