‘Ενα νέο, σύγχρονο και υψηλής αισθητικής κατάστημα της Αφοί Βερόπουλοι εγκαινιάστηκε πρόσφατα στη Λάρισα, επί των οδών Φαρσάλων, Ατλαντίδος και Ιφιγενείας. Το κατάστημα, συνολικού επενδυτικού κόστους 11 εκατ. ευρώ, καλύπτει χώρους 2.200 τμ και προσφέρει εργασία σε 75 νέους εργαζόμενους από την περιοχή.

Σημειώνεται ότι και σε αυτό εφαρμόζεται το πρόγραμμα της εταιρείας με την επωνυμία “Είναι τοπικό προϊόν, προτιμήστε το!”, που αποσκοπεί στη στήριξη των τοπικών οικονομιών, την οποία η διοίκηση της εταιρείας εφαρμόζει πολλά χρόνια, στο πλαίσιο της πολιτικής σύσφιξης των σχέσεών της με τις τοπικές κοινωνίες όπου δραστηριοποιείται. Βάσει αυτού του προγράμματος, η εταιρεία όχι μόνο εντάσσει στην ποικιλία που προσφέρει περισσότερα τοπικά προϊόντα, αλλά, μέσω ειδικής σήμανσης, προτρέπει τους πελάτες της να τα προτιμούν.

Ο όμιλος, στο πλαίσιο του πλάνου επέκτασης και εκσυγχρονισμού του δικτύου του, συνεχίζει το πρόγραμμα αναβάθμισης των καταστημάτων της Αφοί Βερόπουλοι, το οποίο, σύμφωνα με τη διοίκηση της εταιρείας, όπου εφαρμόζεται, αποδίδει άμεσα καρπούς.

Σήμερα, ο όμιλος Βερόπουλος διαθέτει 225 καταστήματα, εκ των οποίων τα 103 βρίσκονται στην Αττική, τα 81 σε σαράντα από τα μεγαλύτερα αστικά κέντρα της περιφέρειας, τα 30 -επωνυμίας Χαλκιαδάκης- στην Κρήτη, τα 8 -επωνυμίας Vero στη FYROM και τα 3 -υπέρ μάρκετ επωνυμίας Super Vero- στη Σερβία (Βελιγράδι). Σημειώνεται ότι σε εξωτερικούς χώρους μεγάλων καταστημάτων του στην Αθήνα και στην επαρχία ο όμιλος διατηρεί 13 πρατήρια βενζίνης, και ότι τα 35 από τα μεγαλύτερα καταστήματά του είναι ιδιόκτητα. Σήμερα, απασχολεί συνολικά 6.500 εργαζόμενους.