Στο πλαίσιο της επετείου των 100 χρόνων από την παρουσίαση του πρώτου στον κόσμο ενεργού απορρυπαντικού, η Henkel δημιούργησε μία πρωτοποριακή σύνθεση, για την οποία δηλώνει πως είναι πιο αποτελεσματική από ποτέ. Ετσι το Dixan αλλάζει και γίνεται Νέο Dixan Power «Καλύτερο από Ποτέ»!

Η «Καλύτερη από Ποτέ» σύνθεση του Dixan βασίζεται στον ενεργό διαλύτη κατά των λεκέδων, που εξασφαλίζει άριστη καθαριότητα, ακόμα και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες, καθώς επίσης και σε ένα ενισχυμένο σύστημα αντιμετώπισης του γαριάσματος, για εκπληκτικά λευκά και ολοζώντανα χρωματιστά ρούχα, ακόμα και μετά από πολλές πλύσεις.

Παράλληλα, το Νέο Dixan Power «Καλύτερο από Ποτέ» αποκτά νέα εμφάνιση, «με μοντέρνο και μοναδικό εικαστικό, που θα χαρακτηρίζει όλη τη σειρά Dixan», μας είπαν οι υπεύθυνοι μάρκετινγκ της εταιρείας. «Η νέα εμφάνιση, που εκφράζει δυναμισμό, καινοτομία και φρεσκάδα, συνδέεται και με νέο ανανεωμένο λογότυπο, καθιστώντας τη νέα εικόνα «Καλύτερη από Ποτέ»! Στο σύνολο της, η αλλαγή αυτή εκφράζει τις αξίες, που εδώ και χρόνια εκπροσωπεί η μάρκα Dixan, όπως είναι η απαράμιλλη ποιότητα και η εξαιρετική απόδοση στην καθαριότητα, με στόχο την κάλυψη των διαρκώς μεταβαλλόμενων αναγκών και επιθυμιών της καταναλώτριας».

Το Νέο Dixan Power «Καλύτερο από Ποτέ» θα υποστηριχθεί με ένα δυναμικό πλάνο επικοινωνίας, της οποίας το κεντρικό μήνυμα είναι «Καθαριότητα που τη ζεις». Η επικοινωνία περιλαμβάνει έντονη διαφήμιση στην τηλεόραση και τα περιοδικά, outdoοr διαφημίσεις, εκτεταμένη δειγματοδιανομή, προωθητικές ενέργειες μέσα στα καταστήματα, κά.