Νέο κατάστημα cash & carry εγκαινίασε η Ατλάντικ στις 27 Ιουνίου. Πρόκειται για το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας στα Δωδεκάνησα και το 18ο του πανελλήνιου δικτύου των cash & carry μονάδων της. Εδρεύει στη Ρόδο (Εμπορικό Κέντρο Πανάγου) και απευθύνεται στους επαγγελματίες της περιοχής, προσφέροντάς τους περισσότερα από 15.000 είδη.

Νέο κατάστημα cash & carry εγκαινίασε η Ατλάντικ στις 27 Ιουνίου. Πρόκειται για το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας στα Δωδεκάνησα και το 18ο του πανελλήνιου δικτύου των cash & carry μονάδων της. Εδρεύει στη Ρόδο, επί της οδού Γ. Σεφέρη 108, στο Εμπορικό Κέντρο Πανάγου, και απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες της περιοχής (παντοπώλες, mini market, horeca), προσφέροντάς τους περισσότερα από 15.000 είδη.

Στο νέο της κατάστημα, το οποίο είναι έκτασης 1.000 τμ και απασχολεί προσωπικό 30 ατόμων, η εταιρεία έχει επενδύσει στην πλέον σύγχρονη τεχνολογία για την υγιεινή και την ασφάλεια των τροφίμων από άποψη εξοπλισμού και μηχανογραφικών εφαρμογών. Οι χώροι του είναι ειδικά τμηματοποιημένοι ανά κατηγορία προϊόντων και με άρτια σήμανση.