Ένα νέο προϊόν φιλοξενείται στα ράφια των καταστημάτων λιανικής, στην κατηγορία των προϊόντων για το πλύσιμο των ρούχων. Πρόκειται για το νέο Ariel Clean & Fresh Λεβάντα & Χαμομήλι, το υγρό απορρυπαντικό με μαλακτικό, που αυξάνει τις επιλογές της ελληνίδας για το πλύσιμο των ρούχων. Για το προϊόν μιλά ο κ. Νίκος Γραμματικός, market stategy planning total fabric care της Procter & Gamble.

Το νέο Ariel Clean & Fresh Λεβάντα & Χαμομήλι έρχεται να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες των καταναλωτριών όσον αφορά το εκλεπτυσμένο άρωμα στα ρούχα και την μοναδική απαλότητα, στοιχεία που εγγυάται η σειρά Ariel Clean & Fresh. Το νέο Ariel Clean & Fresh Λεβάντα & Χαμομήλι απευθύνεται στη γυναίκα που θέλει να προσφέρει στο εαυτό της και την οικογένειά της την αξεπέραστη καθαριότητα και απαλότητα Ariel Clean & Fresh με μαλακτικό, που τώρα της προσφέρεται και σε υπέροχο άρωμα λουλουδιών λεβάντας και χαμομηλιού.

Το νέο Ariel Clean & Fresh Λεβάντα & Xαμομήλι έρχεται να προσφέρει νέες εμπειρίες στην διαδικασία του πλυσίματος, με ένα ξεχωριστό άρωμα φρεσκάδας σε μια καλή σχέση τιμής-ποιότητας, σε συνδυασμό με την απόλυτη καθαριστική δύναμη του Ariel. Η διανομή του προϊόντος έχει ήδη ξεκινήσει σε όλα τα καταστήματα σούπερ μάρκετ της χώρας. Η παρουσίαση νέων premium προϊόντων γίνεται αποδεκτή με ενθουσιασμό από τις καταναλώτριες και δίνει ώθηση στις πωλήσεις της κατηγορίας. Έτσι, το νέο προϊόν της σειράς Clean & Fresh δίνει για μια ακόμη φορά τη δυνατότητα στην αγορά να επωφεληθεί, αυξάνοντας τις πωλήσεις της.

Το προϊόν θα υποστηριχθεί μέσω συγκεκριμένου προγράμματος που περιλαμβάνει νέα τηλεοπτική διαφήμιση, κουπονοδιανομές για να γνωρίσουν οι καταναλώτριες το νέο άρωμα του Ariel, συμμετοχή στις προωθητικές ενέργειες του συνόλου των προϊόντων Ariel και προσφορά εντυπωσιακών ειδικών συσκευασιών.