Πιο αναλυτικά, η νέα γκάμα περιλαμβάνει κλασικές γεύσεις, όπως είναι η σοκολάτα γάλακτος, η σοκολάτα γάλακτος με καλοκαβουρδισμένα αμύγδαλα και η σοκολάτα υγείας, καθώς και δύο μοναδικές για την ελληνική αγορά προτάσεις: τη διπλή σοκολάτα λευκή και υγείας, που είναι σοκολάτα με δύο στρώσεις (σοκολάτα bitter στο κάτω μέρος και λευκή σοκολάτα επάνω), καθώς και τη γεμιστή σοκολάτα γάλακτος με κρέμα γιαουρτιού και φράουλας.

Οι νέες σοκολάτες Finetti διατίθενται με νέες αναβαθμισμένες συνταγές, που προήλθαν μετά από πληθώρα γευστικών δοκιμών και ζυγίζουν πλέον 100 γραμμάρια. Απευθύνονται σε άνδρες και γυναίκες 18-44 ετών που θέλουν κάτι γλυκό, θέλουν να αναζωογονήσουν ή να επιβραβεύσουν τον εαυτό τους, ζητούν ενέργεια ή θέλουν κάτι συνοδευτικό μετά το γεύμα.
    
Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στο εικαστικό της συσκευασίας. Οι υπεύθυνοι για το προϊόν, που ανήκει στον κλάδο αρτοποιίας και ζαχαρωδών του ομίλου Vivartia, δηλώνουν πως “το νέο εικαστικό προκαλεί αίσθηση με την απλότητα και την φινέτσα του και προσδίδει στην συσκευασία μια έντονη προσωπικότητα που ξεχωρίζει στο ράφι. Η υψηλή ποιότητα των σοκολατών Finetti, η ολοκληρωμένη γκάμα, οι μοναδικές γεύσεις (λευκή και υγείας και γεμιστή με κρέμα φράουλα-γιαούρτι), η ανταγωνιστική τιμή, οι ενέργειες marketing που θα ακολουθήσουν, καθώς και η υποστήριξη του δικτύου διανομής της Vivartia, της μεγαλύτερης εταιρείας τροφίμων στην Ελλάδα, δημιουργούν ένα ιδανικό μίγμα για το λιανεμπόριο και, κατ’ επέκταση, για τον καταναλωτή”.

Η διάθεση των νέων σοκολατών Finetti στα σούπερ μάρκετ αλλά και στα μικρά σημεία έχει ήδη ξεκινήσει από τα μέσα του Οκτωβρίου. Για την ευκολότερη τοποθέτησή τους και για την προβολή τους στα μικρά σημεία πώλησης, έχουν δημιουργηθεί δύο επιτραπέζια stands διαφορετικών μεγεθών.