Tα νέα Τορτελίνι Ήλιος χωρίς γλουτένη με προσούτο και Τορτελόνι Ήλιος χωρίς γλουτένη με ρικότα και σπανάκι προσφέρουν νέες επιλογές για το καθημερινό τραπέζι και αποτελούν μια νέα πρόταση που απευθύνεται σε όσους ακολουθούν διατροφή ελεύθερη γλουτένης. Τα νέα προϊόντα εμπλουτίζουν τη σειρά των γευστικών και βραβευμένων για την ποιότητα και την νοστιμιά τους ζυμαρικών Ήλιος χωρίς γλουτένη, που αποτελείται από τα εξής προϊόντα: Πέννες ριγέ, Σπαγέτι 6, Τριβέλι, Κριθαράκι και Ταλιατέλες.

Τα προϊόντα έχουν διακριθεί από τον οργανισμό ΙΤΙ για τη γεύση και την ποιότητα τους, ενώ η συσκευασία Ταλιατέλες διακρίθηκε στον θεσμό Packaging Innovation Awards 2017 και στον Free From Foods Germany, ως Καλύτερο προϊόν Ζυμαρικών 2019. Κυκλοφορούν σε εύχρηστη συσκευασία προστατευμένης ατμόσφαιρας και διατηρούν άψογα το μοναδικό σχήμα τους όπως κι αν μαγειρευτούν. Είναι φτιαγμένα με φρέσκα αυγά και δεν απαιτούν προσθήκη αλατιού στο βράσιμο για να δώσουν ένα εξαιρετικά γευστικό πιάτο. Ετοιμάζονται εύκολα και γρήγορα, με βρασμό ενός έως δύο λεπτών.