Τα προϊόντα Vileda διαθέτουν στην ελληνική αγορά 43 χρόνια συνεχούς παρουσίας. Παρέχοντας πρωτοποριακά, καινοτόμα προϊόντα, που διευκολύνουν τον καταναλωτή ανταποκρινόμενα στις αυξημένες ανάγκες του, η μάρκα «έχτισε» μια σχέση εμπιστοσύνης με τον καταναλωτή. «Ναυαρχίδα» της μάρκας Vileda είναι η σφουγγαρίστρα. Το 1975 λανσάρεται η πρώτη επώνυμη σφουγγαρίστρα Vileda Super, φτιαγμένη από μη υφασμένο υλικό, πραγματική καινοτομία για την εποχή, και το 1999 λανσάρεται η premium σφουγγαρίστρα Micro, η οποία διαφημίστηκε στην τηλεόραση για σειρά ετών.

Η Vileda, με μια σειρά νέων προϊ-όντων, συνεχίζει μέχρι και το 2012 να συμπληρώνει αλλά και να καλύπτει ακόμα περισσότερες ανάγκες των καταναλωτών. Η πιο επιτυχημένη καινοτομία του 2012 είναι η Vileda Supermocio 3-Action 3D, δηλαδή η ΚΑΛΥΤΕΡΗ σφουγγαρίστρα που υπήρξε ποτέ!

Η Vileda SuperMocio 3-Action 3D είναι σφουγγαρίστρα νέας γενιάς. Είναι μοναδική γιατί συνδυάζει 3 βασικές λειτουργίες μαζί σε ένα μόνο προϊόν!
1. Καθαρίζει την επίμονη βρωμιά (με το κόκκινο σφουγγαράκι)
2. Καθαρίζει λιπαρούς λεκέδες (με τη ζώνη μικροϊνών)
3. Μαζεύει τρίχες και σωματίδια βρωμιάς καλύτερα από πότε, λόγω της νέας 3D επίστρωσης

Η ΝΕΑ βελουτέ 3D επίστρωση συλλογής σωματιδίων που διαθέτει, είναι φτιαγμένη από εκατομμύρια μικρές ίνες και έχει την ιδιότητα να μαζεύει/μαγνητίζει όλες τις τρίχες και τα σωματίδια βρομιάς, απομακρύνοντάς τα στη συνέχεια μέσα στον κουβά πολύ εύκολα και γρήγορα, χωρίς να τα απλώνει ξανά στο πάτωμα κατά την διάρκεια του υπόλοιπου σφουγγαρίσματος. Η σφουγγαρίστρα SuperMocio 3Action 3D διαθέτει όλη την τεχνογνωσία που πρέπει να έχει ένα «καθαριστικό» προϊόν αλλά και όλη την απαραίτητη αντοχή, προσέχοντας ταυτόχρονα την περιποίηση και προστασία του πατώματος.

H FHP (Freudenberg Household Products), είναι παγκοσμίως καταξιωμένη εταιρεία, εξειδικευμένη στα εργαλεία καθαρισμού για το σπίτι, διαθέτοντας τα επώνυμα προϊόντα Vileda&Wettex. Δημιουργικότητα, ποικιλία και δύναμη πρωτοπορίας αποτελούν τους θεμελιώδης λίθους της εταιρείας. Αξιοπιστία και υπευθυνότητα κυριαρχούν στις βασικές αξίες της εταιρείας εδώ και 160 χρόνια. Τα προϊόντα Vileda και Wettex είναι πολύ γνωστά στην ελληνική αγορά και καταξιωμένα στη συνείδηση της Ελληνίδας καταναλώτριας. Η ποιότητά τους αποτελεί εγγύηση στην αγορά οικιακών εργαλείων καθαρισμού και έχουν καθιερώσει την εταιρεία FHP ως leader -για περισσότερα από 15 χρόνια η εταιρεία διατηρεί το μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά των εργαλείων καθαρισμού.

Τα προϊόντα της FHP είναι γνωστά τόσο στην παγκόσμια όσο και στην ελληνική αγορά για την υψηλή τους ποιότητα και τις αυστηρές προδιαγραφές παραγωγής τους. Η οργάνωση και η φιλοσοφία της εταιρείας στηρίζεται σε καινοτόμες ιδέες και στην δέσμευση για συνεχή αναζήτηση βελτιώσεων σε όλους τους τομείς, προς όφελος των προϊόντων, των καταναλωτών, των πελατών και των κοινωνιών που ζούμε και εργαζόμαστε. Χρησιμοποιεί πάντα την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να παράγει πρωτοποριακά προϊόντα που θα ικανοποιήσουν όλες τις ανάγκες και τις προσδοκίες του καταναλωτή.

Σεβόμενη την εμπιστοσύνη που της δείχνουν οι καταναλωτές, η FHP Ελλάς αναζητεί συνεχώς βελτιώσεις σε όλους τους τομείς, στους οποίους δραστηριοποιείται. Από την αρχή της δραστηριότητάς της και κάθε 2 χρόνια το μέγιστο, παρουσιάζει στην  στην αγορά μια καινοτομία, ένα πρωτοπόρο εργαλείο καθαρισμού για την Ελληνίδα νοικοκυρά, έτσι ώστε να έχει το τέλειο καθαριστικό αποτέλεσμα στον λιγότερο δυνατό χρόνο.