Η νέα πρόταση του Elvive για την προστασία των μαλλιών από τις επιπτώσεις των εργασιών που πραγματοποιούνται με στόχο το στέγνωμα ή το χτένισμά τους είναι η σειρά Elvive Full Resist, που υπόσχεται πως λειτουργεί ως ασπίδα έναντι της φθοράς από την υπερβολική θερμότητα και το βούρτσισμα

Τα προϊόντα της σειράς έχουν σχεδιαστεί για να δυναμώνουν την τρίχα και να κάνουν τα μαλλιά πιο ανθεκτικά. Δημιουργήθηκαν βάσει μιας ενισχυτικής φόρμουλας, που είναι εμπλουτισμένη με συστατικά όπως βιοτίνη, Βιταμίνη Β5 και αργινίνη, ώστε να δίνει 2 φορές πιο δυνατά μαλλιά και να υπάρχει 2 φορές λιγότερη απώλεια τρίχας στο βούρτσισμα.

Από την Elvive συστήνεται η χρήση των προϊόντων της σειράς ως ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προστασίας και ενδυνάμωσης των μαλλιών. Η σειρά Elvive Full Resist περιλαμβάνει: Το Σαμπουάν Ενδυνάμωσης, το Conditioner Ενδυνάμωσης και την Elvive Full Resist Power Mask.

Παράλληλα, η σειρά Elvive της L’Oreal Paris κάνει ένα βήμα προς την αειφορία και παρουσιάζεται με νέα βελτιωμένη συσκευασία, που παράγεται από ανακυκλωμένα μπουκάλια και μπορεί να ανακυκλωθεί μετά τη χρήση της.