Τη σειρά προϊόντων ομορφιάς Love Beauty and Planet παρουσίασε η Unilever. Όλα τα Love Beauty and Planet προϊόντα είναι Cruelty Free και Vegan, με πιστοποίηση από τον οργανισμό PETA και την Ευρωπαϊκή Ένωση Χορτοφάγων.

Περιέχουν φυσικά συστατικά σε ποσοστό από 90% και πάνω και οργανικά έλαια, όπως το έλαιο καρύδας, ενώ όλα τα αρώματα είναι συλλεγμένα από βιολογικές καλλιέργειες δίκαιου εμπορίου, με σεβασμό στη βιοποικιλότητα. Παράλληλα, όλες οι συνθέσεις είναι βιοδιασπώμενες σε ποσοστό έως και 99%. Όλα τα μπουκάλια είναι κατασκευασμένα από 100% ανακυκλώσιμα υλικά και είναι πλήρως ανακυκλώσιμα.

Η σειρά περιλαμβάνει: Σαμπουάν, conditioner και μάσκα Blooming color, αφρόλουτρο Bountiful Moisture, κρέμα σώματος Delicious Glow και scrub απολέπισης της ίδιας σειράς, σαμπουάν, conditioner και μάσκα 2’ Hope & Repair, αφρόλουτρο Tropical Hydration, σαμπουάν και conditioner Purposeful Hydration, αφρόλουτρο Majestic Moisture, κρέμα σώματος και λοσιόν Shea Velvet, σαμπουάν και conditioner Volume and Bounty, ήπιο gel καθαρισμού προσώπου της ίδιας σειράς, αφρόλουρο Radical Refresher, σαμπουάν και conditioner Delightful Detox, gel καθαρισμού προσώπου και μάσκα προσώπου Rapid Reset.