Η νέα σειρά Suprême, η πρώτη premium σειρά σαμπουάν και conditioner, ειδικά σχεδιασμένη για τις ανάγκες των γυναικών, περιλαμβάνει προϊόντα που έχουν νέα σύνθεση, νέα εμφάνιση και προτείνουν νέα ρουτίνα περιποίησης.

Συγκεκριμένα, το σαμπουάν Head & Shoulders Suprême περιέχει το νέο συστατικό Piroctone Olamine, ένα διαλυτό αντιπιτυριδικό δραστικό συστατικό που εξασφαλίζει μεγαλύτερα οφέλη στους τομείς της ομορφιάς και της ενυδάτωσης των μαλλιών, ενώ ταυτόχρονα περιποιείται το τριχωτό της κεφαλής, καθώς και έλαιο Argan. Το Head & Shoulders Suprême conditioner περιέχει ένα νέο δραστικό συστατικό για την καλύτερη αντιμετώπιση της μαγνητικής έλξης, το οποίο μιμείται τη φυσική δομή της τρίχας και εστιάζει στα σημεία που έχουν υποστεί φθορά.

Το conditioner περιέχει επίσης 0,5% δραστικό συστατικό ZPT, που εξασφαλίζει ακόμη περισσότερα οφέλη για το τριχωτό της κεφαλής. Η σειρά περιλαμβάνει 3 διαφορετικούς τύπους, με νέα πολυτελή ιριδίζουσα εμφάνιση, αλλά και νέο άρωμα, με νότες φρούτων και λουλουδιών: Σαμπουάν και conditioner Suprême Moisture, Σαμπουάν και conditioner Suprême Repair και Σαμπουάν και conditioner Suprême Color Protection.