Στο πλαίσιο της έκθεσης Food Expo, η Καραχάλιος ΑΕ παρουσίασε, σε συνεργασία με την εταιρεία Iliada, τη νέα σειρά ελαιολάδου υπό το brand The Chef’s Way, όπως ανακοίνωσε στο FOODReporter η Βάσω Κοντού, μέλος του λογιστικού τμήματος της εταιρείας.

Η νέα σειρά περιλαμβάνει τρεις ποικιλίες: βιολογικό ελαιόλαδο, ελαιόλαδο Καλαμάτα ΠΟΠ και κορωνέικη ποικιλία. Ξεχωρίζει για τις καινοτόμες “squeeze pet” συσκευασίες, πλαστικά δοχεία PET σχεδιασμένα για εύκολη χρήση.

Η νέα σειρά θα διατίθεται σε Ho.Re.Ca. και λιανεμπόριο
Το προϊόν στοχεύει κυρίως στον τομέα Ho.Re.Ca., με έμφαση στις βραχυχρόνιες μισθώσεις (Airbnb), καθώς συνδυάζει πρακτικότητα και ελκυστική εμφάνιση για τους τουρίστες που αναζητούν αυθεντικά ελληνικά προϊόντα. Επιπλέον, η νέα σειρά θα διατίθεται και στο λιανεμπόριο, με την κυκλοφορία της να έχει προγραμματιστεί για τον τρέχοντα μήνα. Ήδη έχουν καταγραφεί παραγγελίες για τουριστικούς προορισμούς όπως Κέρκυρα, Λευκάδα, Μύκονο, Σαντορίνη και Πλάκα.

Παράλληλα, η Καραχάλιος ΑΕ συνεχίζει την ανοδική της πορεία, καταγράφοντας σημαντική αύξηση στον τζίρο της για το 2024, ο οποίος ξεπέρασε το φράγμα των 3 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με προηγούμενη αναφορά του FOODReporter. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον κλάδο των τροφίμων από το 1974.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter