ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΓΕ : Γλυκοκουταλιές

Η ΦΑΓΕ λανσάρει τη σειρά φρέσκων επιδορπίων γάλακτος "γλυκοκουταλιές", που περιλαμβάνουν τρεις καινούργιες γεύσεις: προφιτερόλ, τιραμισού και ταρτούφο. Οι διπλές πρωτότυπες συσκευασίες τους (2x 90g) φέρουν τα σήματα της ΦΑΓΕ-μέγα χορηγού στους Ολυμπιακούς Αγώνες Αθήνα 2004.

Ο Junior της ΦΑΓΕ στο "ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ"

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού (11 Δεκεμβρίου) αντιπροσωπεία της ΦΑΓΕ επισκέφθηκε το σύλλογο "Το Χαμόγελο του Παιδιού", τις προσπάθειες του οποίου στηρίζει η εταιρεία με προγράμματα εκπαίδευσης σε θέματα υγιεινής διατροφής. Ο δημοφιλής ήρωας Junior της ΦΑΓΕ έπαιξε με τα παιδιά και τους πρόσφερε δώρα, καθώς και τις γεύσεις των προϊόντων της.

ΑΠΟ ΤΗΝ RECKITT BENCKISER : Νέο WOOLITE NOIR για μαύρα και σκούρα ρούχα

Η RECKITT BENCKISER εμπλούτισε τη γκάμα των προϊόντων της με το Woolite Noir για μαύρα και σκούρα ρούχα. Το νέο απορρυπαντικό, ενισχυμένο με μαλακτικά συστατικά, προστατεύει τα υφάσματα από το ξεθώριασμα και βοηθά στη διατήρηση της αρχικής τους λάμψης ακόμα και μετά από πολλές πλύσεις.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑ : Νέα υγρά μαντήλια SCHOOL HANKIES

Η ΜΕΓΑ ΑΕ σχεδίασε τα νέα υγρά μαντήλια SCHOOL HANKIES, εμποτισμένα με συστατικά που καθαρίζουν και συγχρόνως περιποιούνται την ευαίσθητη επιδερμίδα των παιδιών. Κατασκευασμένα από απαλό και ανθεκτικό ύφασμα, διώχνουν από τα χέρια και το πρόσωπο κάθε βρωμιά (από σκόνη, μαρκαδόρους, πλαστελίνες, μελάνια, σοκολάτα, παγωτό, κλπ.).

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΤΙΜΑKERRYGOLD REGATO: νέο σαγανάκι

Το Kerrygold Regato παρουσιάζει ένα νέο πρωτοποριακό προϊόν: το Kerrygold Regato σαγανάκι σε μοντέρνα, πρακτική συσκευασία, με 2 φέτες έτοιμες για τηγάνισμα. Εκτός από την άριστη ποιότητα και την ξεχωριστή του γεύση, το σαγανάκι Kerrygold δε χάνει το σχήμα του και δεν κολλάει στο τηγάνι.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΛΤΑ : Χορηγός σε χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Δήμου Θεσσαλονίκης

Η ΔΕΛΤΑ Πρότυπος Βιομηχανία Γάλακτος ΑΕ ήταν ο αποκλειστικός χορηγός της χριστουγεννιάτικης γιορτής που διοργάνωσε ο Δήμος Θεσσαλονίκης στον κινηματογράφο "Ολύμπιον" για τα παιδιά των 22 δημοτικών και 8 κρατικών παιδικών σταθμών.

Στη γιορτή προσήλθαν περισσότεροι από 600 γονείς και παιδιά και παρακολούθησαν το πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα, το οποίο περιλάμβανε χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια από την Ελλάδα και άλλες χώρες του κόσμου που ερμήνευσε το παιδικό συγκρότημα "Los Chavitos" και οι χορωδίες των παιδικών σταθμών του δήμου. Τα παιδιά δοκίμασαν τα προϊόντα της σειράς ΔΕΛΤΑ ADVANCE και έλαβαν αναμνηστικά δωράκια.