ΑΠΟ ΤΗΝ RECKITT BENCKISER : Airwick Click Spray: νέο αποσμητικό χώρου

Η RECKITT BENCKISER εμπλουτίζει την προϊοντική της οικογένεια με το αποσμητικό χώρου Airwick Click Spray, διάρκειας μέχρι και 6 ωρών. Σε μορφή mini aerosol, το νέο αποσμητικό απενεργοποιεί τις δυσάρεστες μυρωδιές και αρωματίζει το χώρο διακριτικά, εύκολα και γρήγορα. Χάρη στο εργονομικό του σχήμα και την ειδική αυτοκόλλητη ταινία τοποθετείται σε οποιονδήποτε χώρο. Δέχεται ανταλλακτικό και διατίθεται σε δύο αρώματα: summer romance και fresh waters.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΛΤΑ ΗΜΕΡΙΝΟ: ημίσκληρο τυρί από τη ΔΕΛΤΑ

Κυκλοφόρησε από τη ΔΕΛΤΑ το ημίσκληρο τυρί ΗΜΕΡΙΝΟ. Παράγεται στην Ελασσόνα Θεσσαλίας από 100% παστεριωμένο αγελαδινό γάλα και ξεχωρίζει για την ποιότητα και τη γεύση του. Η πρωτοποριακή συσκευασία προστατευτικής ατμόσφαιρας το διατηρεί πάντοτε φρέσκο και βοηθάει ώστε να μην αλλοιώνονται τα χαρακτηριστικά του ακόμα και μετά το άνοιγμα.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΙΟΛΑΣ AGRINO: άγριο ρύζι

Μετά από τις ποικιλίες μανιταριών, λαχανικών, κάρυ και arrabbiata, η Agrino Specialités παρουσιάζει τη νέα specialité με άγριο ρύζι, που σερβίρεται ως κύριο πιάτο και ως γαρνιτούρα για ψάρι ή κυνήγι. Η Agrino συνδύασε το άγριο ρύζι με ρύζι κίτρινο parboiled και αρωματικά και δημιούργησε ένα γεύμα υγιεινό, γευστικό και κυρίως πρωτότυπο.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΡΑΝΤΗΣ SANITAS: σακούλες απορριμμάτων σε νέα συσκευασία

 ι σακούλες απορριμμάτων SANITAS GARBAGE BAGS, κατασκευασμένες από ενισχυμένο πλαστικό ειδικής τεχνολογίας που εγγυάται μέγιστη αντοχή, κυκλοφορούν τώρα ανανεωμένες, σε νέα συσκευασία με μοντέρνα χρώματα και σε τρία πρακτικά μεγέθη: α) μικρό, για καλαθάκια κουζίνας, μπάνιου και γραφείου, β) μεγάλο, με κορδόνι, για μεγάλους κάδους κουζίνας και γ) γίγας, με κορδόνι, για κήπους και εξωτερική χρήση. Με την αγορά ενός ρολού SANITAS GARBAGE BAGS οποιουδήποτε μεγέθους προσφέρεται δώρο ένα ρολό ιδίου μεγέθους.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΤΙΜΑ WESTLITE: τυρί διαίτης σε νέα συσκευασία

Το τυρί διαίτης WESTLITE, που εισάγεται και διανέμεται από την ΟΠΤΙΜΑ ΑΕ, κυκλοφορεί τώρα σε νέα, πρακτική συσκευασία περίπου 300 γρ. Η νέα συσκευασία είναι αεροστεγής, διαφανής και με μοντέρνα χρώματα. Το WESTLITE, ημίσκληρο ολλανδικό τυρί, συνδυάζει κρεμώδη και πλούσια γεύση με χαμηλά λιπαρά. Ιδανικό για όσους φροντίζουν την υγεία τους, προσέχουν τη σιλουέτα τους ή κάνουν δίαιτα. Είναι το πρώτο σε πωλήσεις τυρί διαίτης στην Ευρώπη.