ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΛΤΑ ΔΕΛΤΑ ADVANCE : Νέο βρεφικό γιαούρτι

 Η ΔΕΛΤΑ Πρότυπος Βιομηχανία Γάλακτος ΑΕ παρουσιάζει το νέο θρεπτικό συνδυασμό ΔΕΛΤΑ ADVANCE, το πρώτο βρεφικό γιαούρτι με αλεσμένα δημητριακά. Πρόκειται για ένα υψηλής διατροφής και βιολογικής αξίας γαλακτοκομικό προϊόν, που συνδυάζει τις ευεργετικές ιδιότητες του γιαουρτιού με το ρυζάλευρο και το σιτάλευρο, τα πρώτα δημητριακά που μπορεί να καταναλώσει ένα βρέφος. Το βρεφικό γιαούρτι ΔΕΛΤΑ ADVANCE κυκλοφορεί σε τέσσερις θρεπτικούς συνδυασμούς:  Με φυσική γεύση (λευκό), Με αλεσμένα δημητριακά (ρυζάλευρο-σιτάλευρο), Με φρουτόκρεμα μήλο – μπανάνα, Με φρουτόκρεμα βερίκοκο – αχλάδι

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΡΑΝΤΗΣ SANITAS : σακούλες απορριμμάτων σε νέα συσκευασία

Οι σακούλες απορριμμάτων SANITAS GARBAGE BAGS, κατασκευασμένες από ενισχυμένο πλαστικό ειδικής τεχνολογίας που εγγυάται μέγιστη αντοχή, κυκλοφορούν τώρα ανανεωμένες, σε νέα συσκευασία με μοντέρνα χρώματα και σε τρία πρακτικά μεγέθη: α) μικρό, για καλαθάκια κουζίνας, μπάνιου και γραφείου, β) μεγάλο, με κορδόνι, για μεγάλους κάδους κουζίνας και γ) γίγας, με κορδόνι, για κήπους και εξωτερική χρήση. Με την αγορά ενός ρολού SANITAS GARBAGE BAGS οποιουδήποτε μεγέθους προσφέρεται δώρο ένα ρολό ιδίου μεγέθους.

ΑΠΟ ΤΗΝ ELBISCO ΑΛΛΑΤΙΝΗ : Λιχουδομπουκίτσες ΜiniΜania

Η ΑΛΛΑΤΙΝΗ δημιούργησε ένα νέα προϊόν, τα ΜiniΜania, "λιχουδομπουκίτσες" γλυκές και αλμυρές σε πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα συσκευασία. Κυκλοφορούν σε 3 γλυκές γεύσεις (cookie, κρέμα κακάο, γεμιστά με γεύση σοκολάτας) και σε 3 αλμυρές (swiss cheese, δελφινάκι με τυρί cheddar και τραγανά μπισκότα με σουσάμι). Πρωταγωνιστής των συσκευασιών ΜiniΜania είναι το αγαπημένο καρτούν-σίφουνας ΤΑΖ.

ΑΠΟ ΤΗΝ UNILEVER : Νέο Gif υγρό γενικού καθαρισμού

Κυκλοφόρησε το νέο Gif υγρό γενικού καθαρισμού, που χαρίζει τέλεια λάμψη στις επιφάνειες, δεν χρειάζεται ξέβγαλμα και επιπλέον αφήνει ένα άρωμα φρεσκάδας. Το προϊόν κυκλοφορεί σε δύο μεγέθη (750ml και 1.5 lt) και σε τρεις αρωματικές παραλλαγές: marine (φρεσκάδα της θάλασσας), vinegar (μήλο και ξίδι) και nature (φρεσκάδα του δάσους). CAZOLINE: Μαλακτικό passion flower & ylang ylang Η UNILEVER HELLAS AEBE λανσάρει το νέο μαλακτικό Casoline με εξωτικό άρωμα Passion flower & Ylang Ylang. Εκτός από την κλασική συσκευασία του το νέο μαλακτικό κυκλοφορεί και σε φακελάκια φρεσκάδας για να διατηρείται περισσότερο καιρό η "φρέσκια" αίσθηση στα ρούχα.