Η GSK προτείνει μια νέα σειρά προϊόντων στοματικής υγείας, την parodontax, ως μια ολοκληρωμένη πρόταση για άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα στα ούλα.

Η εταιρεία τονίζει πως έχει στόχο το νέο προϊόν να ακολουθήσει την επιτυχημένη διαδρομή της Sensodyne, που είναι ηγέτης στο τμήμα των ευαίσθητων δοντιών, και να γίνει το συνώνυμο της υγείας των ούλων. Χάρη στη μοναδική σύνθεση διττανθρακικού νατρίου που διαθέτουν, οι οδοντόκρεμες parodontax δηλώνουν τέσσερις φορές πιο αποτελεσματικές από μια συνηθισμένη φθοριούχο οδοντόκρεμα στην απομάκρυνση της οδοντικής πλάκας, της βασικής αιτίας αιμορραγίας των ούλων.

Η σειρά προϊόντων στοματικής υγείας parodontax διατίθεται στα σούπερ μάρκετ και στα φαρμακεία και περιλαμβάνει 5 οδοντόκρεμες: parodontax Complete Protection Extra Fresh, parodontax Complete Protection Whitening, parodontax Original, parodontax Ultra Clean και parodontax Extra Fresh. Η σειρά ολοκληρώνεται με 2 οδοντόβουρτσες, ειδικά σχεδιασμένες για να προλαμβάνουν τα προβλήματα των ούλων, παρέχοντας αποτελεσματικό καθαρισμό των δοντιών και απομάκρυνση της πλάκας.