Η SAP ανακοίνωσε τη διάθεση του SAP ERP Baseline, της κορυφαίας ERP λύσης, που είναι ειδικά σχεδιασμένη για τις αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις. Η λύση προσαρμόζεται απόλυτα στις ανάγκες κάθε οργανισμού, καλύπτοντας τους πιο κρίσιμους τομείς επιχειρησιακής του λειτουργίας, όπως χρηματοοικονομική λογιστική, πωλήσεις και διανομή, διοικητική πληροφόρηση & κοστολόγηση, προγραμματισμός και έλεγχος παραγωγής και διαχείριση προμηθειών και αποθεμάτων. Παράλληλα, προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες μελλοντικής επέκτασης, σύμφωνα με τον ρυθμό ανάπτυξης και τη στρατηγική της επιχείρησης.

Με την κίνηση αυτή, η SAP θέτει στη διάθεση των αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων και στην Ελλάδα, τη λύση ERP, που μέχρι σήμερα ήταν προνόμιο των μεγαλύτερων επιχειρήσεων κάθε κλάδου, και μάλιστα σε πολύ προσιτό κόστος και έτοιμη για λειτουργία σε 3 μόνο μήνες . Η λύση SAP ERP Baseline διατίθεται αποκλειστικά μέσω του δικτύου εξουσιοδοτημένων συνεργατών της SAP στην Ελλάδα, που αποτελείται από εταιρείες με σημαντική πείρα και τεχνογνωσία, όπως οι Cosmos Business Systems AΕΒΕ, DDSynergy, Intrasoft International, Lavisoft, Real Consulting, SingularLogic, StepOne, TekaSystems, ΣΥΝΟΛΟΝ, Alfa Systimata Pliroforikis και Dynacomp.

Σήμερα μάλιστα, η SAP διευκολύνει ακόμη περισσότερο τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να αποκτήσουν τις δοκιμασμένες και επιτυχημένες λύσεις SAP, προσφέροντας ειδικά χρηματοδοτικά προγράμματα, σε συνεργασία με την γνωστή τράπεζα BNP Paribas, που περιλαμβάνουν κόστος αδειών χρήσης λογισμικού, υλοποίηση εγκατάστασης, hardware και απόσυρση παλαιού λογισμικού. Αξίζει να σημειωθεί ότι η SAP διαθέτει σημαντική εμπειρία και στην αγορά των αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο, με υλοποιήσεις σε 18.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ενώ και στην Ελλάδα η λύση της SAP αξιοποιείται ήδη με επιτυχία από γνωστές εταιρείες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες του SAP ERP Baseline επισκεφτείτε το site http://www.sap.com/greece.