Το ρόλο της Country Manager για τη Ferrero International Greece ανέλαβε η Εύη (Ευανθία) Γιαννίση.

Η κυρία Γιαννίση έχει ξεπεράσει τα 13 χρόνια παρουσίας στην ελληνική εταιρεία Ferrero Greece, που αποτελεί τον ελληνικό βραχίονα του πολυεθνικού ομίλου Ferrero. Ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2010 από τη θέση της Brand Manager και στη συνέχεια για περίπου έντεκα χρόνια ως Marketing Manager της Ferrero Greece.

Συνολικά συμπληρώνει φέτος 16 χρόνια στο χώρο των ζαχαρωδών, μετά και την εμπειρία της ως Brands Manager στη Mars Hellas από τον Ιούνιο του 2008 έως το Νοέμβριο του 2010.

Επιπλέον, η κυρία Γιαννίση έχει εκλεγεί από την εταιρεία ως η μία εκ των τριών διαχειριστών της εταιρείας, με θητεία αόριστης διάρκειας, στη θέση του Ιταλού Βιντσέντζο Λοσάκο. Ο συνδιαχειριστής της αμέσως προηγούμενης θητείας διαχείρισης (από Δεκέμβριο του 2016 έως τον Φεβρουάριο του 2024) Σιμόνε Σπάντα, που μένει μόνιμα στη Γλυφάδα, επανεξελέγη και μαζί του, εξελέγη και η συμπατριώτισσά του, Ντέμπορα Αρένα, η οποία όμως είναι κάτοικος Λουξεμβούργου.

Οι διαχειριστές της Ferrero Greece ΕΠΕ εκπροσωπούν και δεσμεύουν την εταιρεία με υπογραφή των δύο εκ των τριών για οποιαδήποτε οικονομική πράξη άνω των €3.000 κι ακόμη, εξουσιοδοτούνται να εκδίδουν επικυρωμένα αντίγραφα των πρακτικών των συνελεύσεων της εταιρείας, των αποφάσεων των διαχειριστών και του ενεργού καταστατικού, αλλά και να υπογράφουν ανακοινώσεις προς τις αρμόδιες Αρχές. Υπενθυμίζεται ότι Ferrero International ΕΠΕ Greece αύξησε κατά 12,59% τον ετήσιο κύκλο εργασιών της κατά το δωδεκάμηνο μεταξύ 1 Σεπτεμβρίου 2022 και 31 Αυγούστου 2023. Η εταιρεία πλησίασε τα 54 εκατ. ευρώ ως προς την αξία πωλήσεων (53,89 εκατ. ευρώ), ενώ στην αμέσως προηγούμενη οικονομική χρήση είχε διαμορφωθεί σε 47,86 εκατ. ευρώ.

Το μεικτό κέρδος στην πιο πρόσφατη χρήση της εταιρείας ανήλθε σε 18,04% επί του κύκλου εργασιών, ενισχυμένο σε σχέση με το αμέσως προηγούμενο, που ήταν 17,54%.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter