Τη Γιώτης επέλεξε η Eπιτροπή των European Business Awards ως μία από τις 30 National Finalist εταιρείες της Ελλάδας, που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο διαγωνισμό για τη βράβευση της καλύτερης εταιρείας πανευρωπαϊκά για το 2012-13.

H Γιώτης συμμετείχε στον διαγωνισμό, στην κατηγορία «Καινοτομία» και διακρίθηκε μεταξύ 15.000 υποψηφίων εταιρειών και οργανισμών που συμμετείχαν από 28 χώρες της Ευρώπης –τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τον Απρίλιο του 2013.

Η διάκρισή της αφορά στην καινοτομία της για τη δημιουργία της νέας γενιάς επιδορπίων χωρίς ζάχαρη Sweet & Balance, καθώς είναι η πρώτη εταιρεία παγκοσμίως που δημιουργεί μια ολοκληρωμένη σειρά επιδορπίων με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, κατάλληλα για άτομα με διαβήτη.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία βραβεύτηκε με το χρυσό βραβείο του ΣΕΒΤ, στο πλαίσιο του συμποσίου που οργάνωσε στο Ζάππειο στα τέλη του Ιουνίου, με θέμα: «100 χρόνια Ιστορίας της Ελληνικής Αγοράς Τροφίμων και Ποτών», για τα 82 χρόνια αδιάλειπτης συμβολής της στην εξέλιξη της ελληνικής διατροφής και τον ρόλο της στο ελληνικό επιχειρείν.