Το διεθνές Βραβείο Ανώτατης Γεύσης (Superior Taste Award) απονεμήθηκε στη Mythos Red στις 28 Μαΐου 2009 στις Βρυξέλλες στην τελετή απονομής βραβείων του International Taste & Quality Institute (iTQi). ‘Επειτα από «τυφλή δοκιμή», που πραγματοποίησαν οι γευσιγνώστες του διαγωνισμού σε 796 προϊόντα από όλο τον κόσμο, ο Mythos Red είναι η μόνη ελληνική μπίρα που διακρίθηκε για την αυθεντική της συνταγή, δημιουργία ‘Ελληνα Masterbrewer, για την υψηλή της ποιότητα, τη γεμάτη γεύση και το βαθύ κόκκινο χρώμα της. 

Η κυρία Μαρία Χριστίνα Μίρκιν, διευθύντρια marketing της Mύθος Ζυθοποιία, δήλωσε σχετικά: «Η νέα αυτή διάκριση επιβεβαιώνει για μια ακόμα φορά την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της Μύθος Ζυθοποιία και αποτελεί επιβράβευση της αδιάκοπης προσπάθειας της Μύθος Ζυθοποιία να παρέχει ποιοτικές γεύσεις και επιλογές στον σύγχρονο καταναλωτή».

“Το Βραβείο Ανώτατης Γεύσης (Superior Taste Award) της μπίρας Mythos Red αποτελεί τo δεύτερο βραβείο που αποσπά η Μύθος Ζυθοποιία από το International Taste & Quality Institute (iTQi). Το 2008 απονεμήθηκε στη μπίρα Mythos το Βραβείο Ανώτατης Γεύσης (Superior Taste Award), επιβεβαιώνοντας και μέσα από τη διαδικασία του διαγωνισμού τις υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές της πιο διάσημης ελληνικής μπίρας στον κόσμο”, αναφέρει σχετικά η ανακοίνωση της εταιρείας.

To International Taste & Quality Institute (iTQi) είναι ένας ανεξάρτητος οργανισμός με εξειδίκευση στην αξιολόγηση, επιβράβευση και προώθηση εδεσμάτων και ποτών ανώτερης γεύσης & ποιότητας από όλο τον κόσμο. Τα ετήσια βραβεία του θεσμού εδώ και χρόνια έχουν παγκόσμια εμβέλεια και αναγνώριση.