Δυναμικό παρών έδωσε η εταιρεία Μύλοι Κρήτης στην έκθεση ARTOZA 2025, παρουσιάζοντας τη νέα σειρά αλεύρων Vero Grano, η οποία είναι ειδικά σχεδιασμένη για ιταλικές παρασκευές. Στο περίπτερο της, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν εξειδικευμένα άλευρα ιδανικά για πίτσα, πίνσα, φοκάτσια, αλλά και πανετόνε.
Η Θεανώ Σπυριδογιάννη, διευθύντρια Marketing της εταιρείας, μίλησε στο FOODReporter, τονίζοντας ότι το brand Vero Grano είναι μια νέα προσθήκη στην ελληνική αγορά, ενώ η εταιρεία τα τελευταία 2-3 χρόνια δραστηριοποιείται δυναμικά στην κατηγορία των ιταλικών αλεύρων.
Όπως ανέφερε η ίδια, μέσα στο 2025, εκτός από τα προϊόντα της σειράς Vero Grano, η εταιρεία προγραμματίζει και την παρουσίαση νέων καβουρδισμένων αλεύρων, καθώς και καινοτόμων προϊόντων ενισχυτικών γεύσης, ενισχύοντας έτσι το χαρτοφυλάκιό της με νέες, πρωτοποριακές λύσεις για τους επαγγελματίες του κλάδου.
Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter