Στις 22 Σεπτεμβρίου ομάδα άνω των εκατό εθελοντών των My market βρέθηκε στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων, όπου δούλεψε υπό το συντονισμό ανθρώπων της ΜΚΟ ethelon για τον καθαρισμό και την ανάπλαση της πλατείας μεταξύ των οδών Μεγάλου Αλεξάνδρου και Μαυρομιχάλη χάριν της αναψυχής των περιοίκων της.

Η Metro χορήγησε άνω των 100 λίτρων χρώματος, με τα οποία βάφτηκαν περισσότερα από 200τμ επιφανειών, ενώ ανακατασκευάστηκαν τέσσερα παγκάκια, φυτεύτηκαν περί τα 80 φυτά και ανακαινίστηκε το κιόσκι της πλατείας. Πρόκειται για την πέμπτη δράση ανάπλασης φέτος του προγράμματος ΕΚΕ των My market με την ονομασία «Πάμε Μπροστά-Δίνουμε Πίσω» (οι προηγούμενες έγιναν σε Καλαμάτα, Πύργο, Ιωάννινα και Νέα Σμύρνη) και τη δέκατη από την έναρξή του το 2018. Η εταιρεία προγραμματίζει ακόμη μία αντίστοιχη δράση φέτος, τον Δεκέμβριο στη Λάρισα.

Εξάλλου, σε συνεργασία με την Κοιν.Σ.Επ BlackLight, που υποστηρίζει κοινωνικές ομάδες που βρίσκονται στο περιθώριο λόγω αναπηριών, τα My market διοργάνωσαν το πρώτο διαδραστικό σεμινάριο εκπαίδευσης των υπαλλήλων τους, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών με αναπηρία στα μάτια. Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε πιλοτικά στο My market Βριλησσίων, ενώ θα επαναληφθεί για τους υπαλλήλους των καταστημάτων του δικτύου σε Κηφισιά, Αλσούπολη, της Νέα Σμύρνη και Σεπόλια.