Με αφορμή τα καταστήματα My market Local που διαδοχικά άνοιξαν σε Νέο Κόσμο (28 Μαρτίου), Καλαμαριά (29 Μαρτίου), Νίκαια (3 Απριλίου), το FOODReporter επικοινώνησε με τον Head of Franchise της Metro ΑΕΒΕ, Γεώργιο Πρωτόπαπα, αναφορικά με το πλάνο ανάπτυξης του project για το 2024.

«Από την αρχή του 2024 μέχρι και σήμερα, έχουν ανοίξει επτά νέα καταστήματα My market Local. Ένα από αυτά βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και αποτέλεσε το πρώτο μας κατάστημα franchise στη Βόρεια Ελλάδα. Με βάση τον προγραμματισμό μας, υπολογίζουμε ότι μέσα στον Απρίλιο θα ανοίξουν ακόμα ένα με δύο καταστήματα», δήλωσε ο κ. Πρωτόπαπας.

«Για φέτος έχουμε θέσει έναν υψηλό στόχο, ο οποίος όμως ανταποκρίνεται στη ζήτηση που έχουμε από υποψήφιους επιχειρηματίες. Στόχος μας για το 2024 είναι να ανοίξουμε 20 με 25 καταστήματα, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, διευρύνοντας ακόμα περισσότερο την παρουσία μας στις γειτονιές μεγάλων αστικών κέντρων», πρόσθεσε.

«Αυτή τη στιγμή αριθμούμε 21 συνολικά καταστήματα My market Local. Προχωράμε μεθοδικά και δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στο δίπτυχο “καλό σημείο – καλός franchisee”: Για εμάς, είναι το απόλυτο συστατικό για την επιτυχία και ανάπτυξη των My market Local. Στην επιλογή των δύο παραμέτρων έχουμε υψηλά standards. Παράλληλα, διατηρούμε στο δίκτυο καταστημάτων franchise τη φιλική εξυπηρέτηση και την ίδια ποιότητα προϊόντων, όπως ακριβώς και στα εταιρικά καταστήματα My market», κατέληξε ο κ. Πρωτόπαπας.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter