Το πλάνο ανάπτυξης του δικτύου των My market για το 2021 ολοκληρώθηκε με την εγκαινίαση της λειτουργίας τον Δεκέμβριο του νέου My market στην Πλατεία Ομονοίας και με εκτεταμένες ανακαινίσεις σε δύο από τα μεγαλύτερα καταστήματα της αλυσίδας, στο Ολυμπιακό Χωριό και στην οδό Φαρσάλων στη Λάρισα. Το νέο My market στην Ομόνοια στεγάζεται σ’ ένα κτίριο εκλεκτικιστικού ρυθμού της δεκαετίας του 1880, που αποτελεί κόσμημα του ιστορικού κέντρου της πρωτεύουσας. Βρίσκεται στην οδό Δώρου 2 επί της πλατείας, ενώ έχει δεύτερη είσοδο επί της Πατησίων.

Πρόκειται για ένα διαμπερές κατάστημα συνολικού εμβαδού 1.360τμ, που αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα. Η ανακατασκευή και μετατροπή του κτιρίου έγιναν κατόπιν έγκρισης του Κεντρικού Συμβουλίου Νεότερων Μνημείων. Τα δύο προαναφερόμενα καταστήματα της αλυσίδας ανακαινίστηκαν πλήρως, σύμφωνα με το μοντέλο του My market της Κηφισιάς. Εκείνο του Ολυμπιακού Χωριού εκτείνεται σε χώρους 3.370τμ. Στεγάζει και κατάστημα Mikel, ενώ προσεχώς θα στεγάσει και φαρμακείο.

Το My market της Λάρισας είναι συνολικού εμβαδού 3.365τμ.
Εξάλλου, σημειώνουμε αφενός τη δυνατότητα γρήγορης και εύκολης εξόφλησης λογαριασμών κάθε είδους των πελατών της αλυσίδας και μέσω του e-shop της και αφετέρου την κυκλοφορία του χειμερινού εορταστικού τεύχους των My market, «Μάθε Φάε Ζήσε», με πλούσια ύλη. Διατίθεται απ’ όλο το δίκτυο της αλυσίδας και το e-shop της στη συμβολική τιμή των 0,40 ευρώ, που προσφέρονται «για καλό σκοπό», μέσω του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας των My market «+πράττω».