Τα My Market στηρίζουν ως Χορηγός Φροντίδας την 6η Μπιενάλε της Αθήνας, με τίτλο «ΑΝΤΙ-», η οποία πραγματοποιείται στo κέντρο της πόλης, δίνοντας ζωή σε ιστορικά κτήρια. Η φετινή διοργάνωση πραγματεύεται την αντισυμβατικότητα, μέσα από μια νέα προσέγγιση στην καθημερινότητα του χώρου.

Το έργο του Sirous Namazi, «Leaning Horizontal ΙΙ»,, που είναι ένα από τα βασικά οχήματα της χορηγίας των My Market, παρουσιάζει ένα κεκλιμένο με γωνία κλίσης 45 μοιρών πλην εύτακτο σύστημα ραφιών σούπερ μάρκετ. Η κλίση του διαταράσσει την αντιληπτική ικανότητα του θεατή, καλώντας τον να το επανανοηματοδοτήσει. Ο καλλιτέχνης, γεννημένος στο Ιράν, έζησε στη Σουηδία από τα εφηβικά του χρόνια.

Αναπόσπαστο πτυχή της καλλιτεχνικής διαδικασίας που ακολουθεί στη γλυπτική, τη φωτογραφία και το video, είναι η συλλογή «θραυσματικών» φαινομένων της καθημερινής ζωής, ενώ δουλεύει χρησιμοποιώντας παράλληλα πολλά διαφορετικά αναπαραστατικά μέσα. Η έκθεση θα φιλοξενήσει πάνω από 100 διεθνώς αναγνωρισμένους συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο -μεταξύ αυτών, θεωρητικούς, κριτικούς και εικαστικούς δημιουργούς.