Μια νέα σειρά απορρυπαντικών και καθαριστικών, η OceaniQ, είναι διαθέσιμη μόνο στα καταστήματα ΑΒ και στο AB Eshop. Τα προϊόντα της σειράς κυκλοφορούν σε μπουκάλια που παράγονται κατά 100% από ανακυκλωμένα αλιευτικά δίχτυα τα οποία απορρίπτονται στις θάλασσες και τους ωκεανούς, έχουν vegan σύσταση και αποτελεσματική καθαριστική δράση. Προτείνονται ως ιδανική λύση για όσους επιθυμούν να φροντίζουν το σπίτι τους, αλλά και το περιβάλλον, αφού το μεγαλύτερο ποσοστό του πλαστικού που βρίσκεται σήμερα σε θάλασσες και ωκεανούς προέρχεται από πεταμένα αλιευτικά δίχτυα, τα οποία αποτελούν μια από τις μεγαλύτερες απειλές για τη θαλάσσια ζωή.

Η κυκλοφορία της νέας σειράς εντάσσεται στο πρόγραμμα δράσεων και πρωτοβουλιών της ΑΒ Βασιλόπουλος #allazoumesinithies, που έχουν ως στόχο να συμβάλουν στην προστασία του πλανήτη, αφού η συλλογή και ανακύκλωση των πλαστικών διχτυών για την παραγωγή των συσκευασιών των OceaniQ βοηθά την προσπάθεια για καθαρισμό των θαλασσών και των ωκεανών, ενώ παράλληλα έχουν vegan σύσταση και καθόλου ζωικά συστατικά.

Η σειρά περιλαμβάνει: Υγρό γενικού καθαρισμού 1lt, υγρό τζαμιών 500ml, υγρό πιάτων 500ml, υγρό καθαρισμού μπάνιου 500ml, υγρό ρούχων 1,5lt και μαλακτικό ρούχων 1,5lt.