Συμπληρώνοντας 85 χρόνια από την ίδρυσή της η MISKO, συνεχίζει να αποτελεί μία αναμφισβήτητη αξία στη σύγχρονη ελληνική οικογενειακή κουζίνα χάρη στην άριστη ποιότητα, την ελληνική ταυτότητα και την ευρεία προϊοντική της γκάμα.

Το όνομα MISKO φέρνει αναμνήσεις διάφορων στιγμών στο μυαλό του καθενός από εμάς. Για όλους μας, όμως, οι στιγμές αυτές είναι γεύσεις νόστιμες, τρυφερές, ελληνικές. Κι αυτό, γιατί στα 85 χρόνια της ιστορίας της η MISKO είχε και συνεχίζει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο ελληνικό οικογενειακό τραπέζι, φέρνοντας κοντά τις οικογένειες και στηρίζοντας την ελληνική γαστρονομική παράδοση.

Η καινοτομία, η ποιότητα και ο σεβασμός στη μαγειρική κληρονομιά της χώρας μας υπήρξαν ανέκαθεν θεμελιώδεις πυλώνες της ταυτότητας της MISKO, γι’ αυτό αποτελεί σταθερά εδώ και χρόνια την πιο δημοφιλή μάρκα ζυμαρικών στην ελληνική αγορά. Με ποικιλία σχημάτων ζυμαρικών που καλύπτουν τις διατροφικές ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής, η MISKO προσφέρει μία πληθώρα επιλογών τόσο για παραδοσιακές συνταγές όσο και για μοντέρνους γευστικούς συνδυασμούς.

Τα προϊόντα ζυμαρικών της MISKO περιλαμβάνουν:
* την κλασική σειρά με 36 δημοφιλή σχήματα μακριών και κοντών ζυμαρικών στο χαρακτηριστικό φούξια πακέτο,
* τα MISKO Ολικής Άλεσης, που συνδυάζουν όλη τη θρεπτική αξία της ολικής άλεσης με την αξεπέραστη γεύση MISKO,
* τα MISKO Παραδοσιακά, που δημιουργήθηκαν με έμπνευση από μαγειρικές συνήθειες διάφορων περιοχών της Ελλάδας και νισχύουν τη σχέση της σύγχρονης οικογένειας με τις ρίζες της ελληνικής τοπικής κουζίνας.

Η στενή σχέση της MISKO με την Ελλάδα και την κληρονομιά της αποτελεί εγγενές στοιχείο της μάρκας και διέπει κάθε πλευρά της. Γι’ αυτό τα προϊόντα MISKO δημιουργούνται και παράγονται στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο της MISKO στον Ελαιώνα Βοιωτίας από πρώτες ύλες άριστης ποιότητας, που παράγονται από Έλληνες παραγωγούς.

Η διαφύλαξη της ποιότητας κάθε σταδίου της παραγωγής, από το χωράφι μέχρι το πιάτο των καταναλωτών, είναι μία αδιαπραγμάτευτη αξία για τη MISKO, η οποία πηγάζει από την ελληνικότητα της μάρκας, τον σεβασμό προς τον καταναλωτή και τη μακρά ιστορία της MISKO. Γι’ αυτό εδώ και 85 χρόνια το όνομα MISKO αποτελεί εγγύηση γεύσης και ποιότητας στην ελληνική αγορά.

Παράλληλα, ως μάρκα με σύγχρονο πνεύμα και παράδοση καινοτομίας, η MISKO αναπτύσσει και εξελίσσει την προϊοντική της γκάμα με νέες γεύσεις, νέα σχήματα ή νέες προτάσεις, ώστε να ανταποκρίνεται τόσο στις διατροφικές τάσεις όσο και στις πρακτικές ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας.

Στη MISKO γνωρίζουμε ότι το οικογενειακό τραπέζι αποτελεί δομικό χαρακτηριστικό της ελληνικής κοινωνίας και οικογένειας, καθώς είναι το σημείο και η ώρα που τα μέλη της διασκεδάζουν, λένε τα νέα της ημέρας, συμπαραστέκονται ο ένας στον άλλο, μεταφέρουν την οικογενειακή ιστορία στις επόμενες γενιές ή απλώς συναντιούνται στο τέλος της ημέρας. Γι’ αυτό το οικογενειακό τραπέζι αποτελεί για εμάς μία ιερή οικογενειακή στιγμή, στην οποία έχουμε την τιμή να συμμετέχουμε με τα προϊόντα που δημιουργούμε.

Ως εκ τούτου, και έχοντας βαθύ αίσθημα ευθύνης απέναντι στους καταναλωτές που μας εμπιστεύονται και στην ελληνική κοινωνία που μας στηρίζει, φροντίζουμε να παραμένουμε πάντα συνεπείς στις αρχές μας, να ανταποδίδουμε στην κοινωνία μέσω κοινωφελών δράσεων αλλά και μέσω των προσφορών μας και, κυρίως, φροντίζοντας να συνεχίζουμε την παράδοση της μάρκας μας, για να είναι πάντα το όνομα MISKO το πιο τρυφερό και νόστιμο οικογενειακό μυστικό που περνά από γενιά σε γενιά.