Μετά το λανσάρισμα της BB Cream, η Garnier έρχεται το 2015, με μία ακόμα τεχνολογία εμπνευσμένη από την Ασία, να προσφέρει στις καταναλώτριες ένα προηγμένο τεχνολογικά προϊόν με την αξιοπιστία των εργαστηρίων Garnier: Την 1η αντιγηραντική κρέμα που περιποιείται την επιδερμίδα κατά τη διάρκεια του ύπνου!

Σήμερα, οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο κοιμούνται λιγότερο και κουράζονται περισσότερο. Γι’ αυτό η επιδερμίδα τους χρειάζεται ένα πρόγραμμα εντατικής και βαθιάς περιποίησης ενάντια στις επιβλαβείς επιπτώσεις της κούρασης που αποτυπώνονται στο πρόσωπό τους. Για να καταπολεμήσει τα σημάδια κούρασης, η Garnier δημιούργησε τη Miracle Sleeping Cream, την 1η αντιγηραντική κρέμα κατά της κούρασης, που μεταμορφώνει την επιδερμίδα από το πρώτο πρωϊνό και την αναπλάθει νύχτα με τη νύχτα! Η δράση της στηρίζεται σε μια νέα θαυματουργή τεχνολογία, εμπνευσμένη από τα ασιατικά sleeping packs, αλλά και στα ερευνητικά ευρήματα σχετικά με το πώς η κούραση επιδρά στην υγεία της επιδερμίδας.

Η επιστήμη επιβεβαιώνει αυτό που λένε οι γυναίκες
Οι γυναίκες θεωρούν πως ο Νο 1 εχθρός της επιδερμίδας τους είναι η κούραση. Εργαστηριακές μελέτες αποκαλύπτουν ότι πράγματι η κούραση έχει μια βιολογική διάσταση. Προκαλεί ένα φαινόμενο που ονομάζεται κυτταρική οξείδωση, η οποία μειώνει τις φυσικές ικανότητες ανάπλασης: η επιδερμίδα αποδυναμώνεται και δεν μπορεί πλέον να ανακάμψει όπως παλαιότερα. Με την πάροδο του χρόνου, η κούραση κάνει την επιδερμίδα να γερνά πιο γρήγορα και αυξάνει τον χρόνο που χρειάζεται για να ανακάμψει το πρωί. Έτσι, τα χαρακτηριστικά του προσώπου γερνούν πρόωρα*. Την ημέρα, η επιδερμίδα είναι απασχολημένη με το να αμύνεται ενάντια στις επιθέσεις, αλλά τη νύχτα όλα αλλάζουν. Είναι θέμα χρονοβιολογίας της επιδερμίδας. Η επιδερμίδα ενεργοποιεί τους φυσικούς μηχανισμούς επανόρθωσης και η ανάπλαση κορυφώνεται. Είναι η ιδανική στιγμή για να της προσφερθεί βοήθεια, ώστε να καταπολεμήσει τα σημάδια κούρασης και γήρανσης.

Miracle Sleeping Cream, η 1η αντιγηραντική κρέμα κατά της κούρασης
Η Garnier παρουσιάζει ένα νέο, καινοτόμο προϊόν, που συνδυάζει την επανορθωτική δύναμη μιας μάσκας με την ελαφριά υφή μιας κρέμας. Αξιοποιώντας μια νέα, θαυματουργή τεχνολογία, η Miracle Sleeping Cream οδηγεί σε μια διπλή, ορατή μεταμόρφωση: ξεκούραστο πρόσωπο από το πρώτο πρωϊνό και αναζωογονημένη επιδερμίδα νύχτα με τη νύχτα! Με τη χρήση της, επιταχύνεται η μικροκυκλοφορία, διευκολύνοντας τις κυτταρικές ανταλλαγές, αλλά και η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, με αποτέλεσμα η κυτταρική ανανέωση να κορυφώνεται, δημιουργώντας νέα κύτταρα κατά τη διάρκεια της νύχτας, όταν, δηλαδή, η επιδερμίδα είναι πιο διαπερατή και δεκτική στα ενεργά συστατικά.

Μια τεχνολογία έξυπνης υφής
Τα εργαστήρια της Garnier δημιούργησαν τη νέα, μοναδική κρέμα ύπνου, που αναπτύχθηκε χρησιμοποιώντας ένα ολοκαίνουργιο πολυμερές. Αυτό το υλικό παίρνει από τη φύση του ένα τονωμένο και ελαστικό σχήμα, που συγκρατεί τα σταγονίδια των ελαίων και των ενεργών συστατικών στην υφή της κρέμας. Χάρη σε αυτή τη διαμόρφωση, διατηρούνται κατά το βέλτιστο τρόπο οι ιδιότητές τους. Όταν έρχεται σε επαφή με το δάχτυλο, το πολυμερές, έλκεται σταθερά από την επιδερμίδα, σχηματίζοντας ένα πολύ εύκαμπτο φιλμ πάνω στο πρόσωπο. Όταν βρίσκεται σε ηρεμία, το πολυμερές ανακτά το δυναμικό του σχήμα, προσφέροντας τέλεια κάλυψη και επιτρέποντας στην υφή να δρα σαν φορέας, που βοηθά τα ενεργά συστατικά να διεισδύσουν στην επιδερμίδα. Με την αισθησιακή, δροσερή και ελαφριά της υφή, η Miracle Sleeping Cream δίνει νέα διάσταση στις κρέμες νύχτας.

Ένα αντιγηραντικό σύμπλεγμα – 7 ενεργά συστατικά
Η δράση της Miracle Sleeping Cream στηρίζεται στα εξής ενεργά συστατικά:

 • LHA: Καρπός των ερευνητικών εργαστηρίων της L’Oréal, ένα ενεργό συστατικό υψηλής αποτελεσματικότητας που αναπτύχθηκε για να ενισχύει τη λάμψη.
 • Αδενοσίνη: Συμβάλλει στην καταπολέμηση των σημαδιών γήρανσης που προκαλούνται από την κούραση.
 • Εκχύλισμα ακακίας ροδομέταξης: Ισχυρό αντιοξειδωτικό, που καταπολεμά την κούραση και έχει μελετηθεί για τις ιδιότητές του στα σημάδια κούρασης της επιδερμίδας. Συμβάλλει στην καταπολέμηση της θαμπής όψης, της έλλειψης ομοιομορφίας και στη μείωση των ρυτίδων.
 • Υαλουρονικό οξύ: Προσφέρει εντατική ενυδάτωση.
 • Εκχύλισμα ρούσκου: Χρησιμοποιείται για να διεγείρει τη μικροκυκλοφορία της επιδερμίδας.
 • Έλαιο jojoba: Συμβάλλει στην ενδυνάμωση του προστατευτικού φραγμού της επιδερμίδας.
 • Αιθέριο έλαιο λεβαντίνης: Συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου και στην καταπολέμηση των σημαδιών γήρανσης.

Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα
Όπως έχουν καταγράψει οι έρευνες της Garnier, οι γυναίκες που χρησιμοποιούν την Miracle Sleeping Cream βλέπουν τη διαφορά από την πρώτη νύχτα. Τα σημάδια κούρασης σβήνουν και η επιδερμίδα ανακτά όλη την ομορφιά της:

 • Η όψη της επιδερμίδας είναι φρέσκια = 82%¹
 • Η επιδερμίδα είναι πιο λεία = 82%¹
 • Η επιδερμίδα δείχνει ξεκούραστη = 80%¹
 • Μειώνει τις γραμμές = 73%²
 • Η υφή της επιδερμίδας βελτιώνεται = 72%¹
 • επιδερμίδα αναπλάθεται = 70%¹

¹ Δοκιμή καταναλωτριών – 117 γυναίκες
² Δοκιμή καταναλωτριών – 52 γυναίκες

Με τη Miracle Sleeping Cream η επιδερμίδα αναπλάθεται πιο γρήγορα. Σε 21 ώρες, η ταχύτητα της κυτταρικής ανανέωσης αυξάνεται σημαντικά. Παράλληλα, η νυχτερινή αφυδάτωση μειώνεται. Το 94% των γυναικών χαρακτηρίζουν την επιδερμίδα τους τέλεια ενυδατωμένη*, ενώ, όπως δείχνει η έρευνα, τα σημάδια της κούρασης εξαλείφονται:

 • Χαλάρωση: + 42% πιο τονωμένη επιδερμίδα¹
 • Ρυτίδες: + 49% πιο λεία υφή επιδερμίδας²
 • Βελτιωμένη ποιότητα επιδερμίδας + 49%²
 • Ορατά πιο ήρεμο πρόσωπο για το 88% των γυναικών³
 • Πιο φρέσκια όψη για το 90% των γυναικών³

¹ Δοκιμή με όργανα – 40 γυναίκες, ² Κλινική μέτρηση – 57 γυναίκες 45-65 ετών – 4 εβδομάδες, ³ Δοκιμή καταναλωτριών – 52 γυναίκες – 4 εβδομάδες

Με την κρέμα ύπνου Garnier Miracle Sleeping Cream, ολοκληρώνεται η σειρά Miracle, που μπήκε το 2014 στην ελληνική αγορά. Πλέον, η σειρά Miracle αποτελείται από κρέμα ημέρας, κρέμα ματιών και κρέμα ύπνου. Με αυτή τη μοναδική καινοτομία η Garnier έχει στόχο να αλλάξει την αγορά των κρεμών νύχτας, δημιουργώντας μεγαλύτερη αξία στην κατηγορία, αλλά και εξελίσσοντας την τεχνολογία στην περιποίηση προσώπου.

* Πηγή: L’Oréal Research – consumer & market insight – all rights reserved