Από τις αρχές Μαρτίου βρίσκεται στον αέρα το νέο διαφημιστικό σποτ των mini ρυζογκοφρετών της Agrino. «Η νέα ταινία, σε σενάριο της Giraffes in the Kitchen, παραγωγή της Stefi & Lynx Productions και σκηνοθεσία Ηλία Παπαϊωάννου, δανείζεται με πρωτότυπο τρόπο στοιχεία αμερικάνικου sitcom για να μας μυήσει στην απενοχοποιημένη απόλαυση των mini», τονίζει η εταιρεία, σημειώνοντας πως «πρωταγωνιστές του νέου σποτ είναι στιγμές και πρόσωπα της καθημερινότητας μας, με ένα twist. Κοινό χαρακτηριστικό των πρωταγωνιστών είναι πως ξαφνικά, με σκανδαλιάρικη διάθεση, σταματούν ό,τι κάνουν για να απολαύσουν περήφανα το υγιεινό τους σνακ, τις νέες Agrino Ρυζογκοφρέτες Mini, χωρίς δεύτερες σκέψεις».

Με το κεντρικό μήνυμα της καμπάνιας, το «Απολαύστε περήφανα», δίνεται έμφαση στο ότι οι mini ρυζογκοφέτες περιέχουν αποκλειστικά ελληνικό καστανό ρύζι, είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, έχουν λιγότερες από 100 θερμίδες ανά μερίδα, ενώ δεν περιέχουν γλουτένη.

H νέα σειρά mini ρυζογκοφρετών, που παράγεται στο εργοστάσιο της Agrino στη Σίνδο, περιλαμβάνει τέσσερις γεύσεις σε σακουλάκι των 50γρ.: τις mini ρυζογκοφρέτες με ελληνική Ρίγανη, τις mini ρυζογκοφρέτες Τυρί με Gouda, Cheddar και Γραβιέρα, τις mini ρυζογκοφρέτες Barbeque και τις mini ρυζογκοφρέτες Pizza, όλες με 100% ελληνικό καστανό ρύζι.