Στη Μινέρβα πέρασε, από την Pernod Ricard, το ξύδι ΤΟΠ.

Η εξαγορά της μονάδας παραγωγής και του εμπορικού σήματος ξύδι ΤΟΠ αποτελεί στρατηγική επιλογή της Μινέρβα, που συμβάλλει στην περαιτέρω επέκταση των δραστηριοτήτων της στην ευρύτερη αγορά των τροφίμων. Τα προϊόντα ΤΟΠ έχουν μια ιστορία που ξεκινάει από το 1935 στον Πειραιά και φτάνει έως σήμερα, με διάφορους τύπους ξυδιού, όπως ξύδι από κόκκινο ή λευκό κρασί, από μήλα ή με εστραγκόν, ξύδι Βαλσάμικο κά.