Ο γνωστός ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗΣ κυκλοφορεί με νέα φρουτώδη γεύση, προσφέροντας δροσιά για το καλοκαίρι.

Με την πρώτη γουλιά γίνονται αισθητές οι έντονες νότες του κερασιού, σε ισορροπία με το μήλο, ενώ στη συνέχεια αφήνει μια ευχάριστη ελαφριά επίγευση. Ο μηλίτης καταναλώνεται παγωμένος από νωρίς το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ, ενώ για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση προτείνεται η προσθήκη πάγου.

Ο ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗΣ με γεύση κεράσι, παράγεται στην Πάτρα, από ελληνικά μήλα και χυμό κερασιού.