Ο Dr Michael Hammer επινόησε τη μέθοδο της “Αναμηχάνευσης των Επιχειρησιακών Διεργασιών” (BPR – Business Process Reengineering), ασκώντας βαθιά επίδραση στον τρόπο που εξελίχθηκαν πολλές επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο την τελευταία δεκαπενταετία. Με βάση τη θεωρία του περί “ριζικής αναμηχάνευσης των επιχειρησιακών διεργασιών”, επαναπροσδιόρισε τον προσανατολισμό της θέσης των επιχειρήσεων, μέσω σημαντικών προγραμμάτων αλλαγής του τρόπου άσκησης του μάνατζμεντ, που επέφεραν εκτεταμένες διαφοροποιήσεις στις οργανωτικές δομές και στις επιχειρησιακές τους διεργασίες.

Ο Dr Hammer διδάσκει στην πανεπιστημιακή σχολή του MIT, Sloan School of Management και είναι πρόεδρος της συμβουλευτικής και εκπαιδευτικής εταιρείας Hammer and Company που εδρεύει στο Cambridge (Μασαχουσέτη). Το περιοδικό Time τον χαρακτήρισε ως ένα από τα 25 πλέον σημαίνοντα πρόσωπα των ΗΠΑ την τελευταία δεκαετία. Είναι συγγραφέας τεσσάρων βιβλίων, συμπεριλαμβανομένου του διεθνούς best seller “Reengineering the Corporation”, το οποίο αξιολογήθηκε από την Forbes ως ένα από τα τρία σημαντικότερα επιχειρησιακά βιβλία της τελευταίας εικοσαετίας.

Η παρουσίασή του στην Αθήνα απευθύνεται σε κάθε ηγέτη-μάνατζερ, οποιουδήποτε επιπέδου, ιδιωτικής ή δημόσιας επιχείρησης και οργανισμού, που ενδιαφέρεται να βελτιώσει την επιχειρησιακή απόδοση της επιχείρησής του.

Πληροφορίες για την Ημερίδα: www.prothesis.gr ή τηλ. 210 6601 199 κ. Παντελή Γεωργιλή.