Μία ακόμα βράβευση ήρθε για την μπίρα Mythos, αυτή τη φορά από τα Effie Hellas 2008. Η αποτελεσματικότητα του ολοκληρωμένου προγράμματος επικοινωνίας «Ο δικός σου Μύθος» βραβεύτηκε με αργυρό βραβείο Effie στην κατηγορία Αλκοολούχα Ποτά/Μέσα Ενημέρωσης/Εκδόσεις/Προϊόντα Καπνού.

Η marketing director τής Μύθος Ζυθοποιία δήλωσε σχετικά: «Με το άκουσμα της λέξης “Μύθος” η σκέψη γεμίζει εικόνες που για τον καθένα από μας είναι διαφορετικές και μας συνδέουν με στιγμές έμπνευσης, επίτευξης και δημιουργίας. Το βραβείο Effie έρχεται να επιβραβεύσει την έμπνευση που έγινε αποτέλεσμα και τους ανθρώπους και τις εταιρείες που το έκαναν πραγματικότητα -την ομάδα marketing Mythos- Mythos Red, όλα τα τμήματα της Μύθος Ζυθοποιία, την ομάδα της McCann Erickson, τον Πάνο Ασσιώτη και όλους τους συνεργάτες μας».

Τα βραβεία Effie, μία από τις σημαντικότερες τιμητικές διακρίσεις στον χώρο τού μάρκετινγκ και της επικοινωνίας, διοργανώνονται στη χώρα μας από την ‘Ενωση Εταιρειών Διαφήμισης-Επικοινωνίας (ΕΔΕΕ), σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Διαφημιζομένων Ελλάδος (ΣΔΕ), το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάρκετινγκ (ΕΙΜ) και τον Σύλλογο Εταιρειών Δημοσκόπησης και ‘Ερευνας Αγοράς (ΣΕΔΕΑ).