Εχοντας ήδη 60 καταστήματα, η ΜΕΤΡΟ συνεχίζει την αναπτυξιακή της πορεία, προγραμματίζοντας για την τρέχουσα χρήση την ίδρυση τριών casg & carry μονάδων και δύο σούπερ μάρκετ. Ο τζίρος της αλυσίδας το 2002 εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει τα 360 εκατ. ευρώ έναντι 320 εκατ. ευρώ το 2001. Στην εκπνοή του 2002 η ΜΕΤΡΟ εγκαινίασε δύο νέα καταστήματα λιανικής σε ιδιόκτητα ακίνητα, στα Ανω Λιόσια και στον Μαραθώνα.

Πέντε νέες εμπορικές μονάδες σχεδιάζει η ΜΕΤΡΟ για το 2003. Έχοντας ήδη δημιουργήσει 60 καταστήματα, συνεχίζει την αναπτυξιακή της πορεία προγραμματίζοντας για την τρέχουσα χρήση τρεις cash & carry μονάδες και δύο σούπερ μάρκετ.

Η διοίκηση της αλυσίδας εκτιμά ότι ο τζίρος του 2002 θα ξεπεράσει το πόσο των 360 εκατ. ευρώ έναντι 320 εκατ. ευρώ το 2001. Στην εκπνοή του 2002 η ΜΕΤΡΟ εγκαινίασε δύο νέα καταστήματα λιανικής. Το πρώτο βρίσκεται στα Άνω Λιόσια, στην οδό Καραισκάκη & Ολυμπίου, δίπλα στο 7ο Δημοτικό Σχολείο της περιοχής. Πρόκειται για ιδιόκτητο κτήριο που καταλαμβάνει ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο. Διαθέτει 1.000 τ.μ. χώρους πώλησης, 600 τ.μ. αποθηκευτικούς χώρους, εξωτερικό αλλά και υπόγειο parking χωρητικότητας 30 αυτοκινήτων. Ο υπόλοιπος χώρος, περίπου 1.000 τ.μ., διαμορφώθηκε ώστε να πληροί τις προϋποθέσεις ενοικίασής του σε επαγγελματίες.

Το δεύτερο Μετρό βρίσκεται στον Μαραθώνα, στη Λεωφόρο Γραμματικού & Προφήτη Ηλία. Κατασκευάστηκε και αυτό σε ιδιόκτητο οικόπεδο, διαθέτει 1.000 τ.μ. χώρους πώλησης, 350 τ.μ. αποθηκευτικούς χώρους και άνετο εξωτερικό parking.

Και τα δύο καταστήματα, που κόστισαν περί τα 3 εκατ. ευρώ, είναι εξοπλισμένα με μεγάλα και άνετα τμήματα κρεοπωλείου, τυριών, αλλαντικών και οπωροπωλείου, παρέχοντας τη δυνατότητα για άνετες αγορές. Στους ίδιους χώρους λειτουργούν επίσης τμήματα self service τυριών, αλλαντικών, κρεάτων, πουλερικών, ξηρών καρπών, καθώς και μη τροφίμων.

Στο κατάστημα των Άνω Λιοσίων εργάζονται 37 άτομα υπό τη διεύθυνση του κ. Χ. Αϊβαλικλή, ενώ το κατάστημα του Μαραθώνα απασχολεί 32 άτομα υπό τη διεύθυνση του κ. Π. Τέντε.