Με ρυθμό αύξησης 16,7% «έτρεξε» ο κύκλος εργασιών της ΜΕΤΡΟ στο εννεάμηνο του 2002 έναντι του αντίστοιχου περσινού διαστήματος.rnΟι ανοδικές τάσεις που καταγράφονται στα έσοδα της αλυσίδας (σούπερ μάρκετ και cash & carries) οφείλονται κατά 3,9% στη δημιουργία νέων εμπορικών μονάδων και κατά 12,8% στην αύξηση των πωλήσεων στα καταστήματα που λειτουργούσαν από την προηγούμενη χρον

Με ρυθμό αύξησης 16,7% «έτρεξε» ο κύκλος εργασιών της ΜΕΤΡΟ στο εννεάμηνο του 2002 έναντι του αντίστοιχου περσινού διαστήματος.

Οι ανοδικές τάσεις που καταγράφονται στα έσοδα της αλυσίδας (σούπερ μάρκετ και cash & carries) οφείλονται κατά 3,9% στη δημιουργία νέων εμπορικών μονάδων και κατά 12,8% στην αύξηση των πωλήσεων στα καταστήματα που λειτουργούσαν από την προηγούμενη χρονιά. Ανάλογη εικόνα παρουσίασαν τα έσοδα της ΜΕΤΡΟ και στο οκτάμηνο του 2002, με το σχετικό δείκτη να καταγράφει άνοδο 17% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα της περσινής χρονιάς και τα νέα καταστήματα να συμβάλλουν στην άνοδο αυτή με ποσοστό 4%.

Στοιχεία για την πορεία των πωλήσεων της ΜΕΤΡΟ παρουσίασε ο πρόεδρός της, κ. Παντ. Παντελιάδης, μιλώντας στο πλαίσιο του πέμπτου ετήσιου συνεδρίου της εταιρείας, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, με τη συμμετοχή 175 στελεχών της αλυσίδας.

Υπενθυμίζεται ότι το 2001 η ΜΕΤΡΟ παρουσίασε κύκλο εργασιών 318,4 εκατ. ευρώ και καθαρά κέρδη 7,33 εκατ. ευρώ.