Η Metro συμμετείχε στον φετινό θεσμό του 3ου NFL (No Finish Line), στο πλαίσιο του δρομικού κινήματος των εργαζομένων της, με τίτλο «Χιλιόμετρα Προσφοράς», ο οποίος πραγματοποιήθηκε για τρίτο χρόνο.

Οι συμμετοχές από την ομάδα δρομέων-εργαζομένων στα εταιρικά cash & carry και τα My market ξεπέρασαν τις 1.000. Τον παλμό στην αθλητική διοργάνωση έδωσαν οι χορηγούμενοι από την εταιρεία αθλητές, που με τη συμμετοχή τους ενίσχυσαν τη δρομική ομάδα της, Μάριος Αναγνώστου (στίβος), Άρτεμις Αναστασίου (στίβος), Αλεξάνδρα Ασημάκη (υδατοσφαίριση), Ιερόθεος Δρίτσας (στίβος) και Γιώργος Σπανουδάκης (κολύμβηση).

Το NFL είναι αγώνας δρόμου χωρίς γραμμή τερματισμού, αλλά με διαδρομές προσφοράς. Διοργανώνεται κάθε χρόνο σε Παρίσι, Μονακό, Νίκαια, Όσλο και Αθήνα και τα έσοδα προσφέρονται σε φορείς που στηρίζουν το παιδί. Στην Αθήνα φέτος οι αγώνες διάρκειας 90 ωρών φιλοξενήθηκαν από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος μεταξύ 10 και 14 Απριλίου. Τα έσοδα για κάθε χιλιόμετρο διαδρομής προσφέρθηκαν στον οργανισμό «Μαζί για το Παιδί».

Εξάλλου, η πλατεία Αλφειού του Πύργου Ηλείας ήταν η δεύτερη για φέτος περιοχή ανάπλασης από τους εθελοντές του προγράμματος ΕΚΕ «Πάμε Μπροστά-Δίνουμε Πίσω» των My market, που πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά. Οι εργαζόμενοι των καταστημάτων της εταιρείας στην ευρύτερη περιοχή της Ηλείας δούλεψαν εθελοντικά στις 7 Απριλίου, μαζί με άλλους πολίτες και τους εθελοντές της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Ethelon, για τον εξωραϊσμό της πλατείας.