Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός των Metro Cash & Carry: “Ανακαλύψτε τη νέα διάσταση στην επικοινωνία μας και κερδίστε!”. 30 τυχεροί πελάτες των καταστημάτων Metro, που επισκέφθηκαν τον ανανεωμένο ιστότοπο στη διεύθυνση www.metro.com.gr, κέρδισαν έκπτωση 15% στην επόμενη αγορά τους.

Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει πως “περισσότεροι από 12.000 πελάτες επισκέφθηκαν το site την περίοδο του διαγωνισμού, αποδεικνύοντας την ουσιαστική αξία του νέου ιστότοπου ως εργαλείου επικοινωνίας των Metro Cash & Carry”.

Οι πελάτες της αλυσίδας, μέσω του ανανεωμένου εταιρικού της site www.metro.com.gr , έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο για τις ανταγωνιστικές προσφορές και τις προωθητικές ενέργειες των καταστημάτων της, βελτιστοποιώντας έτσι το κέρδος τους. Ο νέος  εταιρικός δικτυακός τόπος, παρέχει πληροφορίες για θέματα συνεχώς αυξανόμενου ενδιαφέροντος, όπως η τήρηση των κανόνων υγιεινής, η εύρεση μοναδικών προϊόντων κλπ.

Η Metro ΑΕΒΕ είναι η εταιρεία με το μεγαλύτερο δίκτυο cash and carry στην Ελλάδα, που αποτελείται από 30 καταστήματα σε 25 πόλεις σε όλη τη χώρα. Ο τζίρος της εταιρείας για το 2007 έφθασε τα 600 εκατ. ευρώ, αυξημένος κατά 9% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.