“Πρόκειται για την πιο μοντέρνα και πρωτοποριακή συσκευασία τσίχλας, σε ένα ιδιαίτερα εύχρηστο μέγεθος, έτσι ώστε ο καταναλωτής να έχει τις αγαπημένες του στρογγυλές τσίχλες μαζί του, όπου κι αν βρίσκεται”, τονίζουν οι υπεύθυνοι μάρκετινγκ του προϊόντος. “Το νέο προϊόν, έχοντας σημειώσει τεράστια επιτυχία σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, αποτελεί ευκαιρία για το λιανεμπόριο να αυξήσει περαιτέρω τις πωλήσεις του, αφού, ως γνωστόν, η κατηγορία των μπουκαλιών είναι ο κύριος μοχλός ανάπτυξης στην αγορά της τσίχλας την τελευταία διετία, μία κατηγορία που πρώτη η Perfetti Van Melle δημιούργησε και εδραίωσε.

Οι νέες Mentos Ice Gum σε pocket bottle, λόγω του μικρού μεγέθους τους, δεν καταλαμβάνουν χώρο στο σημείο πώλησης, συνδυάζοντας έτσι τα πλεονεκτήματα της ιδιαίτερα αναπτυσσόμενης κατηγορίας των μπουκαλιών, με αυτό της εξοικονόμησης ζωτικού χώρου μέσα στο κατάστημα.

Οι νέες συσκευασίες τσέπης -pocket bottle- θα υποστηριχτούν με έντονο πρόγραμμα διαφήμισης, με προωθητικές ενέργειες, καθώς και με προωθητικό υλικό στα σημεία πώλησης.