Η αλυσίδα Morrisons ξεκίνησε δυναμικά τη νέα χρονιά με εκπτώσεις τιμών σε 800 προϊόντα, στα οποία περιλαμβάνονται προϊόντα υγιεινής διατροφής και superfoods, δηλώνοντας πως με αυτό τον τρόπο βοηθά τις οικογένειες στη Μ. Βρετανία να αποκτήσουν πρόσβαση στην ποιοτική διατροφή.

Η μέση μείωση τιμής ανέρχεται σε 19%, ενώ στα προαναφερθέντα προϊόντα που προσφέρονται σε έκπτωση προστίθενται άλλα 1.500 προϊόντα, που διατίθενται σε προσφορά. Στα είδη με έκπτωση συγκαταλέγονται βασικά φρέσκα προϊόντα, κατεψυγμένα και προϊόντα οικιακής φροντίδας.

Οι εκπτώσεις παρουσιάστηκαν στο κοινό μετά τις γιορτές ώστε, όπως αναφέρει ο Andy Atkinson, marketing & customer director της αλυσίδας, να έχουν τη δυνατότητα οι πελάτες της, μετά τα έξοδα που πραγματοποίησαν κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, να συνεχίσουν τις αγορές τους, ακόμη και με το μειωμένο διαθέσιμο budget.

Την ίδια περίοδο η Morrisons απλοποίησε τις τιμές 5.495 κωδικών, έτσι ώστε να μην παρουσιάζονται δεκαδικά ψηφία και να είναι πιο εύκολο για τον πελάτη να υπολογίσει το συνολικό κόστος των προϊόντων που περιέχει το καλάθι του.