Από την ίδρυσή της, η ΜΕΓΑ έθεσε την ασφάλεια μέγιστη προτεραιότητά της, δημιουργώντας μία 100% ελληνική πρόταση ατομικής υγιεινής που αποδεδειγμένα ξεχωρίζει σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

H ασφαλής φροντίδα υπήρξε ανέκαθεν βασικό συστατικό της EveryDay. Άλλωστε, ήταν η 1η μάρκα παγκοσμίως που διέκρινε την ανάγκη των καταναλωτριών για προστασία χωρίς ερεθισμούς, αλλά και την τάση τους για επιλογή υλικών, που εξασφαλίζουν όχι μόνο απορροφητικότητα, αλλά και μέγιστη φιλικότητα στο δέρμα. Έτσι, εισήγαγε δύο πολύ σημαντικές καινοτομίες που σήμερα αποτελούν αδιαμφισβήτητες αξίες στη γυναικεία υγιεινή: Το Sensitive Concept (1997) λανσάροντας τις EveryDay Sensitive, τις 1ες Sensitive σερβιέτες παγκο­σμίως οι οποίες, σε αντίθεση με το πλαστι­κό φιλμ των κοινών σερβιετών, διέθεταν ένα μοναδικά υγιεινό υφασμάτινο κάλυμμα, και το All Cotton Concept (1998) λανσάροντας για 1η φορά στην Ελλάδα, σερβιετάκια με κάλυμμα από 100% βαμβάκι!

Για μία μάρκα λοιπόν, τόσο άρρηκτα συνυφασμένη με τη φιλικότητα, η προϊοντική ασφάλεια δεν θα μπορούσε παρά να αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα.

Επενδύοντας εδώ και δεκαετίες σε άρτια καταρτισμένο προσωπικό, σε μηχανολογικό εξοπλισμό αιχμής, σε εξαιρετικά προηγμένα Συστήματα Ελέγχου και Διασφάλισης Ποιότητας, αλλά και σε καινοτόμο προϊοντικό σχεδιασμό, η ΜΕΓΑ έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία ξεχωριστή πρόταση στη γυναικεία υγιεινή, προσφέροντας αποδεδειγμένα φροντίδα εμπιστοσύνης.
Η εταιρεία εφαρμόζει ένα εξαιρετικά αυστηρό εσωτερικό σύστημα ποιοτικής διασφάλισης, ενώ παράλληλα συνεργάζεται με εγκεκριμένα διεθνή εργαστήρια και οργανισμούς, υποβάλλοντας τα προϊόντα της σε εξαιρετικά απαιτητικούς, διεθνώς αναγνωρισμένους εργαστηριακούς ελέγχους, με εξαιρετικά υψηλά πρότυπα (π.χ. Oeko-Tex Standard 100).

Επιστέγασμα της άοκνης μέριμνας της ΜΕΓΑ για μέγιστη προϊοντική ασφάλεια αποτελεί και η πρόσφατη βράβευσή της σε μία σημαντική τελετή στις Βρυξέλλες όπου έλαβε το κορυφαίο Ευρωπαϊκό Βραβείο Προϊοντικής Ασφάλειας για τις σερβιέτες EveryDay από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Πρόκειται για μία εξαιρετικά σημαντική αναγνώριση, που τοποθετεί τη ΜΕΓΑ ανάμεσα στις εταιρείες που μεριμνούν για την ασφάλεια του καταναλωτή, απαιτώντας πολλά παραπάνω από τα νομικά επιβαλλόμενα στον τομέα τους και που αποδεδειγμένα ξεχωρίζουν σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, για τις επενδύσεις τους σε συστήματα και διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας.

Η κορυφαία αυτή διάκριση, η οποία απονέμεται για δεύτερη φορά στη ΜΕΓΑ από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή -η 1η φορά ήταν το 2019 για τις βρεφικές πάνες Babylino- αντανακλά την ύψιστη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα της εταιρείας να παράγει απόλυτα ασφαλή καινοτόμα προϊόντα.

Τέλος, αποτελεί σημαντική επιβράβευση των προσπαθειών της, ενώ της δίνει ένα ισχυρό κίνητρο να συνεχίσει να επενδύει στην ελληνική καινοτομία, δημιουργώντας ασφαλή προϊόντα για το πιο απαιτητικό κοινό, τις γυναίκες.