Με ταμπέλα Μασούτη τα 18 καταστήματα των «Γαλαξίας ΑΕ» και «Μαρκάτο» στην Κέρκυρα
Ολοκληρώθηκε η έναρξη της λειτουργίας όλων των καταστημάτων Μασούτης στην Κέρκυρα, τα οποία προέρχονται από τη συμφωνία με την ΣΥΝ.ΚΑ Κρήτης Υπεραγορές για μεταβίβαση των καταστημάτων της Κέρκυρας των εταιρειών «Γαλαξίας Α.Ε.» και «Μαρκάτο Α.Ε.» στη Μασούτης.

Η βορειοελλαδίτικη αλυσίδα εγκαινιάζει την παρουσία της στο νησί με 18 νέα καταστήματα, τα οποία εκτός από την πόλη της Κέρκυρας καλύπτουν και το βόρειο και το νότιο τμήμα του νησιού. Στο σύνολο απασχολούνται 299 εργαζόμενοι.

Τώρα, μόνιμοι κάτοικοι και επισκέπτες του νησιού από αυτό το καλοκαίρι μπορούν να κάνουν τις αγορές τους στα καταστήματα Μασούτης, αλλά και να επωφεληθούν αποκλειστικών προσφορών σε κάθε κατάστημα: για τις πρώτες μέρες λειτουργίας κάθε καταστήματος, οι καταναλωτές μπορούν να κερδίσουν δωροεπιταγή 5€ κάνοντας τις αγορές τους με τη mas card από 50€ και πάνω.

Ταχεία επέκταση στη νησιωτική χώρα
Σημειώνεται ότι, στο πλαίσιο της συμφωνίας με την ΣΥΝ.ΚΑ Κρήτης, η Μασούτης έχει ανοίξει το τελευταίο διάστημα νέα καταστήματα σε Κάλυμνο, Μήλο, Τήνο, Χίο, Νάξο και Σαντορίνη, ενισχύοντας έτσι την παρουσία της στη νησιωτική χώρα εν μέσω τουριστικής περιόδου, επιδιώκοντας να επωφεληθεί από την αυξημένη φέτος τουριστική κίνηση σε σχέση με την περασμένη χρονιά.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter