Αδειοδοτήθηκε και ξεκινά άμεσα να υλοποιείται το μεγαλύτερο μέχρι στιγμής έργο της Μασούτης στην Αττική, το οποίο αφορά στη δημιουργία του νέου Grand Μασούτης με παράλληλη ανέγερση ενός κτιριακού συγκροτήματος δύο εννεαώροφων πολυκατοικιών σε ιδιόκτητο χώρο 5 στρεμμάτων στην περιοχή Τρεις Γέφυρες.

Το Grand Μασούτης στις 3 Γέφυρες, το δεύτερο στην Αττική μετά το Grand κατάστημα στην Γλυφάδα, θα αναπτύσσεται σε ένα επίπεδο περίπου 2.000 τ.μ., ενώ οι δύο δίδυμες εννεαώ-ροφες πολυκατοικίες που θα ανεγερθούν ακριβώς από πάνω θα φιλοξενήσουν 110 διαμερίσματα διαφορετικών εμβαδών. Το συγκρότημα θα διαθέτει και δύο υπόγεια πάρκινγκ, το ένα εκ των οποίων θα εξυπηρετεί το κατάστημα για τη στάθμευση οχημάτων του καταστήματος, ενώ το δεύτερο θα βρίσκεται σε διαφορετικό επίπεδο και θα εξυπηρετεί τη στάθμευση οχημάτων των κατοίκων των δύο οικιστικών συγκροτημάτων. Στο ίδιο οικόπεδο θα κατασκευαστεί και πρατήριο βενζίνης.

Το συγκεκριμένο real estate project της Μασούτης αποτελεί τη σημαντικότερη έως τώρα επένδυση της εταιρείας στην Αττική, καθώς αναμένεται να ξεπεράσει τα 30 εκατ. ευρώ, αλλά και το μεγαλύτερο project που βρίσκεται σε εξέλιξη στον δήμο Αθηναίων αυτή την περίοδο.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της αλυσίδας, Γιάννης Μασούτης, δήλωσε πως η εν λόγω ανάπτυξη θα ενισχύσει τη διείσδυση της αλυσίδας στην αγορά της Αττικής, όπου ήδη αριθμεί 58 καταστήματα, ενώ πρόσθεσε ότι οι κατασκευαστικές εργασίες πραγματοποιούνται με ταχύτατους ρυθμούς, με στόχο να έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή των δύο υπογείων, του ισογείου και του πρώτου ορόφου, έως το τέλος του 2024.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter