Συνεχίζεται για τρίτο χρόνο το πρόγραμμα στήριξης χιλιάδων οικογενειών «Μαζί, όπου υπάρχει ανάγκη» και επεκτείνεται σταδιακά σε όλη την Ελλάδα.

Στο πρόγραμμα συμπράττουν η Μασούτης και ο φιλανθρωπικός οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή», με σκοπό την καταπολέμηση της ανθρωπιστικής κρίσης με τη στήριξη ανθρώπων που ζουν στα όρια της φτώχειας. Η συνεργασία περιλαμβάνει τη διανομή μηνιαίως 1.040 δεμάτων με τρόφιμα σε οικογένειες στις περιοχές Ορεστιάδας, Διδυμότειχου, Αλεξανδρούπολης, Κομοτηνής, Ξάνθης, Ιωαννίνων και Αττικής, σε συνεργασία με τις κατά τόπους Μητροπόλεις.

Εξάλλου, φέτος το Πάσχα η Μασούτης, αντί να διαθέσει από ένα ποσό σε φορείς που ασχολούνται με τη φιλοξενία και την περίθαλψη των παιδιών, πράγμα που συνηθίζει, δείχνοντας τη μέριμνά της για το παιδί, πρόσφερε δωροεπιταγές των 30 ευρώ σε προστατευόμενα παιδιά τέτοιων φορέων, τα οποία εν είδει παιχνιδιού τις εκποίησαν με τη βοήθεια των συνοδών τους σε καταστήματα της εταιρείας, ψωνίζοντας προϊόντα της επιλογής τους για τις γιορτές.