Συνεχίζει την επέκτασή της στα νησιά του Αιγαίου η Μασούτης, στο πλαίσιο της συμφωνίας με τη ΣΥΝ.ΚΑ. και με προφανή στόχο να επωφεληθεί στο έπακρο από τις αυξημένες τουριστικές ροές που αναμένονται φέτος στη χώρα μας. Μετά το νέο της κατάστημα στη Σαντορίνη, στον Πϋργο, η αλυσίδα άνοιξε τρία ακόμα καταστήματα: δύο στη Νάξο, στην περιφερειακή οδό Εγγάρων – χώρας Νάξου και στην περιφερειακή οδό της χώρας Νάξου, και ένα ακόμη στη Χίο (στην περιοχή Αγίου Μηνά – θέση Βάγια), στην οποία ήδη διατηρεί δύο καταστήματα.

Και στα τρία καταστήματα λειτουργούν τμήματα μαναβικής, κρεοπωλείου με μεγάλη ποικιλία κρεατικών και κρεατοσκευασμάτων και κοπής αλλαντικών και τυροκομικών. Στο κατάστημα στην περιφερειακή οδό της χώρας Νάξου υπάρχει και τμήμα έψησης φαγητού, ενώ αυτό στη Χίο διαθέτειε 20 θέσεις parking. Ειδικά για την περίοδο 18-25 Ιουνίου, οι καταναλωτές μπορούν να επωφεληθούν κάνοντας τις αγορές τους με τη mas card κι από 50 ευρώ και πάνω να κερδίσουν δωροεπιταγή 5 ευρώ, που βρίσκεται στο φυλλάδιο που κυκλοφορεί αποκλειστικά στα συγκεκριμένα καταστήματα.

Σε ποια νησιά έχει ήδη καταστήματα
Με τα νέα καταστήματα σε Σαντορίνη, Νάξο και Χίο η Μασούτης συνεχίζει την ανάπτυξή της μεγαλώνοντας το δίκτυο της, φτάνοντας σε σύνολο τα 338 καταστήματα.
Σημειώνεται ότι στη νησιωτική Ελλάδα, η Μασούτης έχει επίσης παρουσία με καταστήματα στην Άνδρο, τη Μήλο, τη Λέσβο, τη Λήμνο, τη Σκιάθο και τη Θάσο.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter