Οι νέες μάσκες μαλλιών Gliss 4 in 1 Power Treatments προτείνονται ως η λύση για όσους αναγκάζονται να χρησιμοποιούν άλλο προϊόν για conditioner, άλλο για μάσκα και άλλο για leave in, αλλά και για όσους τα ταλαιπωρημένα σου μαλλιά απαιτούν ξεχωριστή περιποίηση.

Η σειρά απαρτίζεται από προϊόντα που δημιουργήθηκαν με vegan φόρμουλες και περιέχουν Micro-Οil και συστατικά φυτικής προέλευσης (96%), που επανορθώνουν, ενδυναμώνουν και προστατεύουν τα ταλαιπωρημένα μαλλιά. Οι νέες μάσκες Gliss 4 in 1 Power Treatments μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανάλογα τον τύπο και την ανάγκη των μαλλιών με 4 διαφορετικούς τρόπους: Πριν το λούσιμο για απαλή φροντίδα, ως conditioner για εύκολο χτένισμα, ως μάσκα προστασίας μετά το λούσιμο και ως leave-in (χωρίς ξέβγαλμα) θεραπεία σε νωπά ή στεγνά μαλλιά.

Η σειρά περιλαμβάνει τα εξής προϊόντα: GLISS 4 in 1 Power Treatments SHINE MASK με BABASSU BUTTER, 400ml (μάσκα λάμψης, για ταλαιπωρημένα, βαμμένα μαλλιά), GLISS 4 in 1 Power Treatments NUTRITION MASK με KARITÉ BUTTER, 400ml (μάσκα θρέψης, για ταλαιπωρημένα, αδύναμα μαλλιά) και GLISS 4 in 1 Power Treatments MOISTURE MASK με COCOA BUTTER, 400ml (μάσκα ενυδάτωσης, για ταλαιπωρημένα, ξηρά μαλλιά).