Από τη Μάμος παρουσιάστηκε τον Οκτώβριο η σειρά podcast «Μάμος Διαδικτυακή Ραδιοφωνία». Πρόκειται για ένα podcast «εμπνευσμένο και αφιερωμένο, στο πάθος και το μεράκι των ανθρώπων, αλλά και στα λάθη που τους οδήγησαν στο σήμερα, από την μπύρα που… “Εζυμώθηκε με Πάθος”», δηλώνει η εταιρεία.
Ο Λάμπρος Φισφής είναι ο «Πάθος» και ο Διονύσης Ατζαράκης ο «Λάθος». Οι δύο συντονιστές υποδέχονται σε 4 επεισόδια τον γνωστό ηθοποιό @pygmalion_dadakarides (Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη), τον instagrammer φωτογράφο @Spathumpa (Κώστας Σπάθης), την εμπνευσμένη σχεδιάστρια μόδας Nidodileda (Τόνια Μητρούδη) και τα Ancient Memes (Πέτρος Ντόκος & Κώστας Κρίνος). Οι καλεσμένοι μιλούν με τη συντροφιά μίας παγωμένης μπύρας Μάμος, για τις σκέψεις, τις συμπτώσεις και τα λάθη που τους οδήγησαν να

ασχοληθούν με το δικό τους πάθος.
Οι ερωτήσεις του «Πάθους» (Λάμπρος Φισφής) επικεντρώνονται στην αγάπη του καλεσμένου για το αντικείμενό του, τις επιτυχίες του και τα συναισθήματά του γι’ αυτό που κάνει, ενώ οι ερωτήσεις του «Λάθους» (Διονύσης Ατζαράκης) που παρεμβάλλονται για να προσγειώνουν τη συζήτηση με έναν πιο χιουμοριστικό τρόπο, «φωτίζουν» σημεία της ιστορίας που κρύβουν παγίδες, δυσκολίες, αμφιβολίες και ευτράπελα. Πρόκειται για να ξεχωριστή πρωτοβουλία προβολής του brand της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας.