Η μπύρα ΜΑΜΟΣ παρουσίασε ένα νέο τηλεοπτικό σποτ, συνδέοντας τα παρόν με το παρελθόν, μέσα από ένα νοσταλγικό ταξίδι. Το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθεί το ταξίδι του Πέτρου Μάμου, που χρονολογείται μεταξύ 19ου και 20ου αιώνα και είχε στόχο την εξέλιξη όσων ο πατέρας του Λορέντζος ξεκίνησε.

Φοιτώντας στην Ακαδημία Ζυθοποιών στο Μόναχο και εργαζόμενος σε κάποιες από τις μεγαλύτερες ζυθοποιίες στην Ευρώπη, ο Πέτρος Μάμος μαζεύει εικόνες και εμπειρίες για να επιστρέψει στη χώρα του με τον τίτλο του πρώτου διπλωματούχου Έλληνα ζυθοποιού. «Στην Πάτρα ιδρύει το 1908 ένα νέο τεχνολογικά σύγχρονο ζυθοποιείο, εφάμιλλο των καλύτερων του εξωτερικού, ώστε να προσφέρει στους συμπατριώτες του μία καθαρώς ελληνικής δημιουργίας μπύρα, εξαιρετικής ποιότητας. Εισήγαγε εξαιρετικές ποικιλίες βύνης, λυκίσκου και μαγιάς από τη Γερμανία και την Τσεχία και εξέλιξε τις παραδοσιακές συνταγές με δικές του τεχνικές.

Το στοιχείο της μπύρας ΜΑΜΟΣ, που τη χαρακτηρίζει σε αυτό το πέρασμα των χρόνων, είναι η απλότητα και η αυθεντικότητα ενός παραδοσιακού προϊόντος, σε συνδυασμό με την ανώτερη ποιότητα και γεύση της. Η μπύρα ΜΑΜΟΣ γεννημένη στην Πάτρα, γεφυρώνει μοναδικά το παρελθόν με το μέλλον, την παράδοση με την καινοτομία και ολοκληρώνει τα επικοινωνιακά της εργαλεία με ένα τηλεοπτικό σποτ, που εκφράζει τη μοναδική της προσωπικότητα. Η αυθεντική γεύση της μπύρας ΜΑΜΟΣ περνάει μέσα από το χρόνο, εμπλουτίζεται με αξίες, πάθος, μεράκι, γνώση και σε συνδυασμό με την ανώτερη ποιότητα και γεύση της, κατακτά και το τηλεοπτικό κοινό», δηλώνει η εταιρεία.