Η ΜΑΚΒΕΛ – Eurimac συμμετείχε δυναμικά για άλλη μια χρονιά στη δράση «Pink Together» που διοργάνωσε ο σύλλογος «Άλμα Ζωής» στη νέα παραλία Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 26 Μαΐου 2024. Αναφορικά, η μεγαλύτερη ενημερωτική εκστρατεία στη Βόρεια Ελλάδα, αφιερωμένη στην πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού, συγκέντρωσε πλήθος κόσμου μπροστά από το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν εκτενώς για τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού. Με το μήνυμα «Είμαστε μαζί», η εκστρατεία περιλάμβανε πολλές δράσεις που ανέδειξαν τη σημασία της ενημέρωσης για αυτό το κρίσιμο ζήτημα που αφορά χιλιάδες ανθρώπους. Στα πλαίσια της δράσης πραγματοποιήθηκαν κλινικοί έλεγχοι, ανοιχτές συζητήσεις με επαγγελματίες υγείας, open space pink workshops, συμβολικός περίπατος τριών χιλιομέτρων «Πορεία Αγάπης».

Η ΜΑΚΒΕΛ – Eurimac υποστηρίζει ενεργά δράσεις που προάγουν την υγεία και την ευημερία της κοινωνίας. Συνεχίζει να επενδύει σε πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού για θέματα υγείας, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή της στην κοινωνική ευθύνη και τη διαρκή βελτίωση της ποιότητας ζωής. Με την υποστήριξη της ΜΑΚΒΕΛ-Eurimac, η δράση «Pink Together» συνεχίζει να αποτελεί φωτεινό παράδειγμα κοινωνικής συνεισφοράς και αλληλεγγύης.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter