Για άλλη µια χρονιά, η Μάκβελ – Eurimac συµµετέχει στη Food Expo που θα διεξαχθεί από 9 έως 11 Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo. Στο περίπτερο της D12 – E11 θα παρουσιάσει το νέο προϊόν «Σπαγγέτι-Χαµηλού Γλυκαιµικού Δείκτη».

Το προϊόν χαρακτηρίζεται ως χαµηλού γλυκαιµικού δείκτη καθώς διαθέτει δείκτη 37 πολύ χαµηλότερο από τα ζυµαρικά ολικής άλεσης που κυκλοφορούν στην αγορά.

Το περίπτερο της θα αποτελέσει σηµείο αναφοράς για συναντήσεις των στελεχών της µε υφιστάµενους, αλλά και νέους αγοραστές και συνεργάτες.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter