Στην Craft πρωταγωνιστούν τα αρωματικά και γευστικά αποτελέσματα που δίνει η μέθοδος dry hopping και εφαρμόζονται στην πλειονότητα των μπυρών της.

Αναφορικά, οι μικροζυθοποιοί ανέπτυξαν την μέθοδο «ξηρής προσθήκης» (dry hopping) κατά την οποία ο λυκίσκος προστίθεται προσεκτικά και μετά τον βρασμό, σε χαμηλές θερμοκρασίες, συνήθως κατά την ωρίμανση με αποτέλεσμα τα αιθέρια έλαια να μην εξατμίζονται και να δίνουν συναρπαστικά αρώματα χωρίς να αυξάνεται περαιτέρω η πικράδα.

Το γονιδίωμα του λυκίσκου είναι εξαιρετικά πολύπλοκο και δίνει γόνιμο έδαφος σε διασταυρώσεις φυτών μέσω των οποίων συνεχώς αναπτύσσονται νέα υβρίδια τα οποία έχουν διαφορετικές ιδιότητες και νέα αρωματικά προφίλ. Στην Craft χρησιμοποιούνται νέοι λυκίσκοι, ενώ παρουσιάζει συνεχώς νέες συνταγές μπύρας.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter